Вівторок

30 січня

Показ фільму «Цирк» Чарлі Чапліна

Актуальний, з огляду на останні події, показ фільму в Будинку архітектора у межах програми «Німе кіно і джаз». У стрічці 1928 року персонаж Чарлі Чапліна знаходить себе і своє кохання на арені. Та чи знайде Бродяга щастя?


Коли

вівторок, 30 січня, 19:00

Де

Будинок архітектора, вулиця Грінченка, 7

Скільки

200-300 грн

«Вільний пульт» у «Домі»

Регулярна серія вечірок, на яких музику може ставити будь-хто – за наявності гарного музичний смак і бажання вийти на публіку. А ще це нагода завітати до нового простору з вегетаріанською їжею на Сагайдачного.


Коли

вівторок, 30 січня, 18:00

Де

«Дом», вулиця Сагайдачного, 10/5

Скільки

вхід вільний


Середа

31 січня

П’єса «Гедда Ґаблер» у «Золотих воротах»

Постановка Генріка Ібсена у «Золотих воротах». Це класична п’єса європейської літератури, події якої легко уявити у сучасній київській квартирі, кажуть у театрі. Повторно виставу можна буде переглянути у лютому.


Коли

середа, 31 січня, 19:00

Де

театр «Золоті ворота», вулиця Шовковична, 7-А

Скільки

180 грн

Фільм-концерт Queen Live in Budapest

Виступ гурту Queen у Будапешті в 1986 році вважають історичною подією – це рідкісний концерт команди Фредді Мерк’юрі у Східній Європі під час «холодної війни». Переглянути запис концерту на найбільшому екрані в місті можна буде в кінотеатрі «Київська Русь».


Коли

середа, 31 січня, 19:00

Де

кінотеатр «Київська Русь», вулиця Січових Стрільців, 93

Скільки

120 грн

Арт-середа: Лора Бобер і Віктор Чалик

Творчий дует фотографів Лора Бобер і Віктор Чалик розкажуть у традиційному форматі простору «Ізоляція» про знакову систему у фотографії. Окрім того, митці покажуть серію міських робіт.


Коли

середа, 31 січня, 19:00

Де

«Ізоляція», вулиця Набережно-Лугова, 8

Скільки

вхід вільний


Четвер

1 лютого

Вечірка Funky Fresh Thursday в «Хорошо, всегда»

«Четвер стає цікавішим за п’ятницю та суботу», – кажуть у барі «Хорошо, всегда». У лайнапі вечірки Drumateeqe, Igorskee, Intact.


Коли

четвер, 1 лютого, 19:00

Де

Хорошо, всегда», вулиця Січових Стрільців, 21

Скільки

вхід вільний


Виставка «Ріка життя» у Національному музеї Тараса Шевченка

Ольга Кондрацька – українська художниця, яка водночас працює як архітекторка і дизайнерка. Її виставка «Ріка життя», вже експонована у Будапешті, є спробою показати красу природи, яку ми помічаємо не так часто. Окрім того, у межах виставки передбачена серія майстер-класів для дітей.


Коли

23 січня – 4 лютого

Де

Національний музей Тараса Шевченка, бульвар Шевченка, 12

Скільки

вхід вільний

Фото: обкладинка – Queen / Facebook, 1 – United Artists, 2 – «Дом», 3 – Skilling-Magazin, 4 – Electra Records, 5 – «Ізоляція», 6 – «Хорошо, всегда», 7 – Національний музей Тараса Шевченка