Вівторок

16 січня

Фільм «Гарні часи» в IZONE

Для того, щоб позбутися асоціацій із «Сутінками», Роберт Паттінсон почав співпрацювати з режисерами на кшталт Джеймса Ґрея та Антона Корбейна, а також двічі знявся у Девіда Кроненберґа. Та найбільше для зміни іміджу йому допоміг новий фільм братів Сафді: профільні видання називають «Гарні часи» найкращою роботою у кар’єрі Паттінсона. У стрічці англієць грає злочинця, який намагається пограбувати банк із братом. Особливість полягає у тому, що брат є людиною з інвалідністю.

Трейлер фільму «Гарні часи»

Коли

вівторок, 16 січня, 19:30

Де

IZONE, вулиця Набережно-Лугова, 8

Скільки

вхід вільний

Фільм «Танцівниця» у PinchukArtCentre

Лої Фуллер – американська танцівниця, відома як першовідкривачка модерну. Музичний фільм розповідає про шлях мисткині до Нью-Йорка і Парижа – через один курйозний епізод, який урешті став головним моментом її кар’єри.


Коли

вівторок, 16 січня, 19:00

Де

PinchukArtCentre, вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Скільки

вхід за реєстрацією

Вистава «Різанина» у Молодому театрі

«Різанина» – постановка французької письменниці Ясміни Рези «Божество різанини». Поставити п’єсу вже встигли на Бродвеї та в Голлівуді. У версії Молодого театру – головні акторки сучасного українського театру Ірма Вітовська, Римма Зюбіна та Лілія Ребрик.


Коли

вівторок, 16 січня, 19:00

Де

Київський академічний Молодий театр, вулиця Прорізна, 17

Скільки

80-500 грн


Середа

17 січня

Відкриття виставки «Інтервенція» у «Я Галерея»

Проект чернівецької художниці Ірини Каленик організатори називають «суб’єктивним способом читати історію». У графічних роботах авторки поєднуються класичний і авторський друк. Інтервенція у цьому сенсі – про змішання різних за смисловим навантаженням образів. Триватиме виставка у «Я Галерея» до 5 лютого.


Коли

середа, 17 січня, 19:00

Де

«Я Галерея», вулиця Хорива, 49-Б

Скільки

вхід вільний


Четвер

18 січня

Лекція «Від архітектури, урбаністики до дизайну змін» в «Ізоляції»

Катерина Романова – співробітниця глобального дизайн-консалтингу IDEO (Сан-Франциско), випускниця Київського національного університету будівництва та архітектури та Інституту архітектури, медіа і дизайну «Стрелка». На лекції у Києві вона розповість про досвід роботи у компанії-піонері дизайну мислення.


Коли

четвер, 18 січня, 18:30

Де

«Ізоляція», вулиця Набережно-Лугова, 8 (четвертий поверх)

Скільки

вхід вільний

Джаз у Closer: Vibe Trio

Фортепіано, барабани і бас – для хорошої музики багато інструментів не треба. Vibe Trio Максима Лишенка, Сергія Артемова та Дмитра Литвиненка гратиме джаз у Closer. Студентам музичних училищ обіцяють 50-відсоткову знижку.


Коли

четвер, 18 січня, 20:00

Де

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

150 грн

«Джаз для дорослих» з Олексієм Коганом

Арт-директор Alfa Jazz Олексій Коган разом із Jazz in Kiev Band знову підготував підбірку джазу. За кожною композіцією, за словами організаторів, стоїть своя історія. Особлива частина програми – хореографія від балету NC-17.


Коли

четвер, 18 січня, 20:00

Де

Caribbean Club, вулиця Петлюри, 4

Скільки

180-850 грн

Світлини: обкладинка – «Я Галерея», 1 – Артхаус Трафік, 2 – PinchukArtCentre, 3 – Молодий театр, 4 – «Я Галерея», 5 – «Ізоляція», 6 – Closer, 7 – Jazz Time