Відреставровані «Голова-гумка», «Загублене шосе» і «Твін Пікс: Вогню, іди зі мною» вийдуть на великі екрани в HD і 4К-якості з оригінальним звуком і українськими субтитрами. Всі три фільми можна було подивитись на рідкісних ретроспективах Лінча. У повноцінний кінотеатральний прокат в Україні їх дотепер не випускали.

Кінотеатри: «Жовтень», «Київ», «Boomer», «Планета кіно» (Блокбастер), «Сінема Сіті», «Multiplex Lavina Mall».А також кінотеатр «Кінопанорама»

19 травня

«Голова-гумка» / Eraserhead, 1977 «Голова-гумка» / Eraserhead

Перший повнометражний фільм Девіда Лінча. Він став культовою класикою завдяки образності, незвичайному звуковому оформленню і загальній атмосфері. Сам Лінч описує свій дебютний фільм як «сон про темні і тривожні речі» і вважає його своїм «найдуховнішим фільмом». Стрічка була визнана «культурно значущою» Бібліотекою Конгресу США і внесена до Національного реєстру фільмів США.

20 травня

«Шосе в нікуди» / Lost Highway, 1997

Сьомий повнометражний фільм Девіда Лінча, знятий за сценарієм, створеним у співавторстві з Баррі Гіффордом. Жанр кінострічки творці визначили, як «нуаровий хоррор XXI століття». Сюжет фільму починається з історії Фреда Медісона і його дружини Рене. Їхній шлюб заходить у глухий кут і закінчується злочином. Усі звинувачення падають на чоловіка, і його засуджують до вищої міри покарання за вбивство власної дружини. Однак, Фред Медісон загадковим чином зникає з камери смертників. На його місці знаходять невинного автомеханіка Піта Дейтона, якого випускають на волю. Піт намагається повернутися до нормального життя, але замість цього він потрапляє у незрозуміле жахіття.

21 травня

«Твін Пікс: Вогню, іди зі мною»/Twin Peaks: Fire Walk With Me

Призвів до зйомок самого культового і очікуваного серіалу «Твін Пікс», до серіалу-події. Сюжет повного метра розгортається навколо розслідування вбивства Терези Бенкс і останніх семи днів життя Лори Палмер. Долі цих дівчат - головні таємниці і центральні теми двох сезонів «Твін Пікса». «Твін Пікс: Вогню, іди зі мною» відомий також тим, що в ньому зіграв сам Девід Лінч, одну з невеликих ролей виконав Девід Боуї і в сюжеті є відсилання до подальшої долі агента Купера.