П'ятниця

26 січня

THP Session: Gwenan

Техно з Англії у Closer

Англійська діджейка Gwenan зіграє сет у Closer. «Одного разу ця дівчина виявила танцювальну музику і більше ніколи не оглядалася, розповідають про Gwenan організатори концерту. – Вечори вона проводила, граючи для друзів на даху в пошарпаному куточку Оксфорда. За кілька років Gwenan вже виступала на Undersound i Toi Toi, організувала серію вечірок HiFi та гастролювала у Парижі, Любляні і Токіо».


Коли

п’ятниця, 26 січня, 23:55

Де

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

до 02:00 – 200 грн, після 02:00 – 250 грн

Вечірка «Хорошо, все – в космосе»

Повний космос

У барі «Хорошо всегда» випередили Ілона Маска – запустити в космос вас зможуть прямо з вулиці Січових Стрільців. «Той космос, що у вас у голові», – принагідно уточнюють організатори.


Коли

п’ятниця, 26 січня, 23:23

Де

«Хорошо всегда», вулиця Січових Стрільців, 21

Скільки

100 грн (у космічному скафандрі вхід безкоштовний)

Джаз під зірками

Замість «Ла-Ла Ленду»

Володимир Соляник – джазовий музикант і викладач Київського інституту музики імені Глієра. Свою програму джазмен виконає у будівлі планетарію. У концерті прозвучать улюблені джазові стандарти та авторська музика.


Коли

п’ятниця, 26 січня, 19:30

Де

Київський планетарій, вулиця Велика Васильківська, 57/3

Скільки

120-300 грн


Субота

27 січня

«Вечори французького кіно»

Для франкофілів і не тільки

У межах фестивалю «Вечори французького кіно» на вихідних у кінотеатрі «Київ» можна буде переглянути фільми «Молодий Ґодар», «Хепі-енд», «Роден» і «Шукайте жінку». Окрім Києва, фестиваль пройде в Одесі (8-14 лютого), Львові (25-28 січня), Харкові (25-31 січня), Сумах (25-28 січня), Вінниці (1-7 лютого), Запоріжжі (1-7 лютого), Чернівцях (1-7 лютого) і Маріуполі (25-31 січня).

Трейлер фільму «Хепі-енд»

Ніч лейблу DJ Nastia у Closer

Пропаганда електронної музики

Вечірка лейблу Propaganda Records, засновницею якого є українська діджейка Настя Топольська (DJ Nastia), у Closer. «Компанію Насті складуть ісландський даб-техно чарівник Thor, також відомий за роботою з лейблом Sushitech, і Juras Lietus – новий проект московського музиканта Антона Кубікова, в якому він робить різні дивовижні речі з модулярами та аналоговими драм-машинами», – додають організатори.


Коли

субота, 27 січня, 23:55

Де

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

о 02:00 – 220 грн, після 02:00 – 300 грн

Вечірка у Plivka: Delicious

Перша вечірка року

Спільна вечірка творчих колективів Jugendhub i Plivka – перша у просторі на Васильківській у 2018 році. У лайнапі Alex Savage, Lobanov K. i Ponura.


Коли

субота, 27 січня, 23:00

Де

Plivka, вулиця Васильківська, 1

Скільки

до 02:00 – 250 грн, після 02:00 – 300 грн


Неділя

28 січня

Девід Ґетта в МВЦ

Tonight’s gonna be a good night

Автор хіта I Gotta Feeling Девід Ґетта встиг виступити у межах стадіонного туру в Парижі, Мілані та Кракові. У Києві від французького діджея і продюсера чекають на виконання головних треків, включно з недавньою співпрацею з Charli XCX. Організатори обіцяють масштабне світлове шоу і сцену розміром із багатоповерховий будинок.


Коли

неділя, 28 січня, 19:00

Де

Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15

Скільки

999-11999 грн

«Смерть Сталіна»

The Death of Stalin

Політична сатира від автора «Віце-президента»

Шотландський сатирик Армандо Іануччі екранізує однойменний графічний роман про боротьбу за владу у Радянському союзі після смерті Йосипа Сталіна. Стів Бусемі у ролі Микити Хрущова, Майкл Пейлін із «Монті Пайтона» грає В’ячеслава Молотова, а Джеффрі Тембор – Маленкова. Хто виконує роль Сталіна? Це не так важливо. Іануччі більше цікавить те, як політбюро намагається поділити владу.

Трейлер фільму «Смерть Сталіна»

Фото: обкладинка – Volga Україна, 1 – Closer, 2 – «Хорошо, всегда», 3 – Ukrainian Film Distribution, 4 – Aртхаус Трафік, 5 – Closer, 6 – Plivka, 7 – Chucho Ramirez