Із 21 до 24 червня на НСК «Олімпійський» відбудеться фестиваль BeLive. Це мультикультурна подія з 10 зонами та 3 сценами, яка об’єднає музику, кіно, стендап, освіту, вуличну їжу та інші міські розваги.

Аби ви нічого не пропустили на фестивалі, The Village Україна разом з MARTINI підготували гід по виступах, розвагах і фудкорту.

BeLive

КОЛИ: 21 - 24 червня 2018

ДЕ: НСК «Олімпійський», вулиця Велика Васильківська, 55

СКІЛЬКИ: квиток на один день — 999 грн, абонемент на всі дні — 1550 грн

Facebook


Послухати хедлайнерів на Main Stage

Побачити наживо шоу легенди британського джаз-фанку та володаря Grammy – Jamiroquai. На BeLive Jamiroquai презентує свій новий альбом «Automaton» і зіграє улюблені хіти.

Коли: 21 червня о 21:00

З Hurts співала Кайлі Міноуг, а на фортепіано в їх піснях грав Елтон Джон. Цього літа на фестивалі BeLive ти відчуєш Hurts наживо.

Коли: 22 червня о 21:00

Parov Stelar band – хедлайнери 23 червня . Імпровізовані батли, танці та грув. Музиканта вважають засновником стилю електро-свінг. Він лауреат 7 музичних нагород Amadeus Austrian Music Awards. Працював з Ланою Дель Рей та Леді Гагою.

Коли: 23 червня о 21:00

Підспівувати українським артистам на My Music Stage

Усі дні фестивалю буде працювати My Music Stage, з виступами понад 20 українських артистів. Кожен день на цій сцені присвячений певному напрямку: хіп-хопу, інді й поп-музиці. Тут виступлять Alina Pash, LAYAH, LATEXFAUNA, INAIA, KAZKA, LAUD, INDT й інші.

Спробувати себе на найбільшому відкритому StandUp-мікрофоні країни

Куратор напряму стендап – ведучий та шоумен Андрій Шабанов. Щодня на сцену виходитимуть молоді коміки з різних куточків України. Хедлайнери сцени: Наталя Гарипова, Дмитро Романов, Stand-up UNION.

Коли:
22 - 24 червня з 16:00

Отримати роль у серіалі

Зону кіно на BeLive представить найбільша кінокомпанія України та Східної Європи – FILM.UA Group. Гості FILM.UA Stage зможуть пройти справжні акторські кінопроби. Учасники кастингів поповнять базу акторів кіностудії, а найкращий – отримає епізодичну роль в одному з проектів FILM.UA.

Коли: 22 - 23 червня, з 15:00 до 17:00

На Cinema Stage гостей очікують лекції, майстер-класи, відеопрограми та кінопокази.

Коли:

21 - 22 червня з 15:00

23 - 24 червня з 12:00

Зробити селфі з блогером

У зоні блогінгу можна поспілкуватися з такими відомими блогерами, як Чоткій Паца, Lady Diana, Маша Тимошенко, Діана Глостер, Jerry Heil, Red Lamp, а також зі Стасом Давидовим із «This is Добре». А спікери Андрій Шатирко та Дмитро Дір розкажуть про секрети та зворотний бік блогерського життя.

Коли: 21 - 24 червня, з 16:00

Спробувати стритфуд у резидентів Ulichnaya Eda

Ulichnaya Eda готують фестивальний фудкорт з 49 учасниками з усієї України. Від резидентів Black Burger до смачних Let’s Fries, від італійського Jlly до нашого ніжного «Умка», від парових вареників до натуральних лимонадів. Партнер фудкорту – MARTINI, який презентує авторський коктейль MARTINI&TONIC.

Коли: 21 - 24 червня, з 12:00 до 23:00

Танцювати до ранку на Night Stage

Хедлайнери нічної електронної сцени – берлінський продюсер Jan Blomqvist і бразильський дует Elekfantz.

Саме Jan Blomqvist винайшов концертне техно, де поєднуються мрійливий вокал і прості біти. Він готує програму, яку Україна ще не чула. Треки Elekfantz – це інді-денс музика, до інтимного звучання якої вплітаються нотки диких джунглів.

Коли: 22 і 23 червня з 23:00

Зустріти захід сонця на терасі MARTINI

У центрі площі My Music облаштують терасу MARTINI, де можна випити коктейль MARTINI&TONIC, взяти аперитивний сет із Dip me, зарядити телефон або призначити зустріч друзям. Але головне тут – краєвид на місто і територію фестивалю.

Матеріал підготовлено за підтримки