Гостей Brave! Factory зустрічає черга довжиною метрів 60. Через погоду відкриття фестивальної території для відвідувачів відклали на годину. Після 22:00 фестивальна зона починає наповнюватися.

Зайти можна без черги – якщо припаркувати авто на фестивальній парковці (за 100 гривень). З парковки є окремий вхід на територію фесту.

Поки на головній сцені (Antracite) налаштовуються Jaga Jazzist, найбільш людно на фудкорті фестивалю та біля барів. В чайній так само багато людей.

Норвежці Jaga Jazzist починають. Не сцені – 8 музикантів та світлова інсталяція. Кілька хвилин – і Brave! починає танцювати.

Ближче до кінця виступу норвежців глядачів стає менше – когось лякає холод, хтось йде слухати Nastia. І ті, й інші йдуть на техно майданчик фестивалю – в Angar.

До фесту тут був цех бетонних виробів. Позаду сцени організатори розмістили конструкцію, заповнену живими рослинами.

В Ангарі грають також Octave One, Robert Hood, Function.

Одну з локацій фестивалю – Depo – можна випадково оминути. Її сховано у куті фестивальної території. Щоб знайти Depo, яке нагадує пляжний бар, після чайної повертайте ліворуч та йдіть на звуки музики.

Усю фестивальну територію заводу заповнили арт-інсталяціями. Для багатьох з них використали підручні матеріали, знайдені на заводі Метробуд. На стінах цехів – мурали.

На одному з фестивальних майданчиків – Tube – намалювали скелет динозавра.

В арматурному цеху Метробуду облаштували галерею. Там можна сховатися від вітру та спостерігати за світловою проекцією.

Біля головної сцени облаштували шоу-рум. Він популярний серед відвідувачів фестивалю не лише через вибір одягу від українських брендів. Причина ще простіша: на вулиці холодно (всього 13 градусів) – не всі фестивальники виявилися до цього готовими.

На денну програму потрібно готуватися значно краще. Не завадить прихопити із собою шапку.