2 липня – заключний п’ятий день Atlas Weekend. Організатори зробили його безкоштовним для тих, хто купував квиток на будь-який з попередніх днів фестивалю. Хедлайнери: O’Torvald, Monatik та Noize MC. The Village Україна слухає український рок, «кружит» під Submotion Orchestra і Example та прощається з фестивалем.

Музична програма починається, на фестивалі не надто людно. Люди підготувались до фесту – взяли дощовики. На вулиці вітряно, проте злива так і не почалась. Фестивальники роблять останні селфі на фоні сцени, відпочивають на пледах.

Люди відпочивають перед сценою Koktebel Jazz Festival, тут співає «НастяЗникає». Двоє хлопців – в персиковій та рожевій піжамах – пританцьовують під «Скафандр і метелик».

На головній починає грати Detach. На East Stage – Sinoptik.

Далі – Stoned Jesus. На «I’m the mountain» гурт фотографується з натовпом прихильників.

Хлопчик років чотирьох тягне маму за руку до головної сцени зі словами «пішли на О’Torvald». Женя Галич зі сцени каже, що «легше підтримувати закордонні гурти», але «наші люди всюди».

Британці Submotion Orchestra змінили програму спеціально під Atlas Weekend, адже їх піаніст не зміг приїхати.

Грузинка Sophie Villy каже, що кожен виступ тут – особливий, бо Україна – це її «другий дім».

На головній сцені танцює Monatik. Коли починається «Кружит», люди підтягуються до головної сцени, дехто навіть біжить.

Тим часом North Stage натовп скандує: «Noize MC! Noize MC!». На фінальній пісні «Устрой дестрой» запалюють кілька фаєрів.

Починається нічна програма. DJ Wire міксує відомі треки «How deep is your love», «Sweet dreams». До нього долучається Example: «I guarantee you'll miss me. Cause you changed the way you kiss me». DJ Wire закінчує треком Depeche Mode «Just can't get enough».

Завтра новий робочий день, але люди не поспішають на метро і лишаються біля нічної сцени.

Наступний Atlas Weekend відбудеться вже через рік (4-8 липня).