Київське креативне агентство Banda Agency та дизайн-студія Republique отримали бронзову статуетку фестивалю «Каннські леви» у категорії Design Lions за брендинг Євробачення-2017.

Про це повідомляє засновник Banda Павло Вржещ у коментарі The Village Україна.

«Фантастична радість! Ми давно хотіли і навіть в якийсь момент перестали сподіватися. Але цей проект справді визначний. Він дуже складний, дуже довгий і зробити такий брендинг на такому рівні – це справді диво», – коментує Павло Вржещ.

«Я радий, що саме цей проект отримав нагороду. За 50 років Євробачення у конкурсу не було видатного дизайну. І те, що нам вдалося вперше зробити брендинг такого рівня для всесвітньо відомого бренду – це наша маленька гордість. І це лише зміцнює віру, що український креатив набагато крутіший і сміливіший, ніж ми всі звикли думати», – додав засновник агентства.

Проект розробляла команда агенції спільно з дизайн-студією Republique за результатами державного тендеру. В основу було покладено традиційне українське намисто.

«Головне – те, що всі талановиті люди опинилися в потрібному місці в потрібний час, не думали про амбіції чи гроші, а хотіли зробити так, щоб вдалося краще, ніж завжди. Не ділили ведмедів, а робили свою роботу. Вийшло саме так, як хотіли», – каже співзасновник агенції Republique Денис Герасько у коментарі The Village Україна.


 Нагадаємо, у 2017 році цей проект отримав дизайнерську нагороду Red Dot.

 Нещодавно Banda Agency презентували рекламний бренд України для її представлення у світі під гаслом Ukraine Now.

Обкладинка: Banda Agency