Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив освятити одну з локацій фестивалю Porto Franko після виступу панк-гурту «Хамерман знищує віруси».

«Після вчорашнього виступу в палаці Потоцьких доручив Володимиру Гайдару (завідувач палацу – ред.) освятити місце проведення заходів! Організатори, а це благодійний фонд Шевченка, гарантували дотримання моральних норм і християнських цінностей!» – пише міський голова.

Відео: Galka.if.ua

Секретарка міської ради Оксана Савчук також висловила своє обурення виступом: «Організатори фестивалю, які називають порнографію сучасним мистецтвом, – це люди, яким варто сісти в гелікоптери і полетіти геть з нашого міста».


 «Хамерман знищує віруси» – епатажний музичний гурт, заснований 1996 року в Сумах. Від початкового складу зараз лишилися два музиканти – Володимир Пахолюк та Альберт Цукренко.

 Раніше повідомлялось, що в Івано-Франківську планують створити «раду старійшин» при міському голові, яка буде консультативно-дорадчим органом для мера та передаватиме йому досвід керування містом.

обкладинка: «Хамерман знищує віруси» / Facebook