У Києві в суботу, 13 січня, відбудеться серія культурних подій KOZA та квест культурними ініціативами Подолу.

KOZA – це святковий альтернативний маршрут культурних ініціатив Подолу, ініційований Port Creative Hub, IZONE та ІЗОЛЯЦІЯ, BURSA Gallery, Dymchuk Gallery, Ya Gallery.

«Поділ стає таким собі кластером креативних індустрій – за останні роки тут з’явилося понад 50 креативних просторів, галерей, команд, які працюють у сфері креативної економіки. Через ці питання виникла ідея спільних проектів культурних ініціатив Подолу, а ми її просто підхопили і почали втілювати з однодумцями», – розповідає менеджерка з комунікацій Port Creative Hub Іра Шостак, пише «Хмарочос».

Маршрут розпочнеться о 12:00 у просторі IZONE. Там відбудеться воркшоп з вишивки від Алевтини Кахідзе, ботанічна ілюстрація, майстер-клас Оксани Самійленко, Hot Noon (глінтвейн і обід від IZONE Càfe).

О 14:30 у Port creative hub відбудеться воркшоп від ілюстраторки Ірини Вале  «Розробка різдвяних персонажів» (реєстрація на подію завершена), подільсько-сусідська барахолка, функціонуватиме Port Bar з теплими напоями та пирогами «як удома».

О 17:00 у Ya Gallery презентують новий медіа-проект Yakutovych Academy: «Мистецтво та інтернет».

0 19:00 у Dymchuk Gallery відбудеться кінопоказ: підбірка короткого метру з кіноальманаху MyStreetFilmsUkraine від фестивалю кіно та урбаністики «86».

О 21:00 у BURSA Gallery запланова вечірка «Коза-Дереза». Гостей будуть розважати Acid Jordan, Dmytro Nikolaienko & Prutkin (Muscut, Elektric Sandwich), Bohdan Konakov (ШЩЦ).

Повний гід вихідного дня The Village Україна публікував раніше.

Коли:

13 січня, 12:00 – 2:00

Де:

IZONE (вул. Набережно-Лугова 8)

Скільки:

всі заходи, окрім вечірки, безкоштовні. Вхід на вечірку – 100 гривень, в костюмі кози – 50 гривень

Фото: BURSA Gallery