Фотограф Саша Маслов 4 листопада у Києві презентує книжку «Ветерани».

Проект «Ветерани» — це серія фотопортретів учасників Другої світової війни, про який писали Esquire, New Yorker, Washington Post, The Guardian.

Спеціально для цього проекту фотограф подорожував країнами, де відбувалися військові дії. Фотографував і проводив інтерв’ю з людьми, залученими до військових подій, з метою зібрати «мозаїку» портретів.

Фото представляють героїв, яким в минулому дісталися різні ролі: солдат, який побував на полі бою, колишній військовополонений, медсестра, інженер, партизан невеликого iталійського села, мирний житель, на житті якого війна залишила глибокий слід.

Маслов працював над проектом 5 років і побував в 23 країнах. Всього він записав понад 100 історій людей, які пережили Другу світову війну, 53 з яких представлені в новій книзі.

«Цей проект для мене став важливим у сенсі становлення мого фотографічного голосу, і окрім цього я відчуваю що він допоміг мені розвинутись не тільки в професійному, але і в емоційному плані. Радий презентувати книгу в Києві і розповісти про історію роботи над серією», — коментує Саша Маслов.

Коли:

4 листопада о 19:00

Де:

вул. Велика Васильківська, 100

Вхід — безкоштовний