Гурт BRUTTO опублікував відеокліп на пісню «Годзе».

Трек увійшов у третій альбом гурту – «Рокі». Автор слів – білоруський поет Янка Купала. Головні герої кліпу – фронтмен гурту Сергій Міхалок, його дружина Світлана Зеленковська та син Макар.

BRUTTO - ГОДЗЕ

Режисером нового кліпу став Дмитро Авдєєв, який раніше працював над відео на пісні «12 Обезьян», «Вечірнє сонце» та «Чайка». Зйомки відбувалися на пляжі під Одесою.

««Годзе» – це наш маленький сімейний «Улісс». Макарка з'явився майже одночасно з BRUTTO і деякі ідеї та сенси колективу є для нас особистими, майже сакральними», – розповідає СЕРГІЙ МІХАЛОК. «Подорожуючи як Пілігрими, ми з навчилися приховувати від посторонніх хвилювання за Макара, за інших дітей, за наше майбутнє. Але в кліпи ми постаралися показати ту атмосферу, в якій ми знаходилися в перші роки становлення BRUTTO».

«Я можу слухати пісню «Годзе» нескінченно. Вона настільки багатогранна, що і хотілося велику кількість версій. У нас вийшла ця. Я дуже радий, що ми додали певної магії. Сподіваюся, кожен зрозуміє щось важливе для себе. Цей фільм з відкритим фіналом. Це тільки початок», – розповідає режисер відео Дмитро Авдєєв.

Зараз гурт BRUTTO в українсько-білоруському турі в підтримку альбому. Заключне шоу відбудеться 18 листопада в Києві.


 1 травня гурт Brutto опублікував новий альбом «Рокі». У нього увійшло 12 пісень білоруською, українською та російською мовами. Також до альбому увійшов кавер на пісню Кім Вайлд – Cambodia (1982).