Проект «Привіт/media&production» представить документальний фільм про музичний гурт «Димна Суміш» під назвою «Димна Суміш: між пеклом і раєм».

Прем'єра відбудеться 24 листопада у кінотеатрі «Київ». У документальний фільм увійшли інтерв’ю з учасниками гурту, музичні лайви та зйомки з концертів різних часів — від перших виступів вдома у Чернігові до аншлагів минулого літа.

Спеціально фільму декілька треків гурту були зняті та записані наживо на баржі посеред Дніпра. Також у фільм увійшла частина ексклюзивних матеріалів, які вперше були оцифровані.

Раніше, «Привіт/media&production» презентували лайв відео «Димна Суміш» на пісню «О Боже мій».


 Гурт «Димна Суміш» з’явився у 1998 році. Грають суміш хардкору, панку та психоделіки. Перший альбом записали під час Помаранчевої революції, просто на концерті на Хрещатику. Після цього випустили два студійні альбоми: «В країні ілюзій» у 2008-му і «Димна Суміш» у 2009-му.

У 2012 році гурт призупинив свою діяльність, а фронтмен Саша Чемеров переїхав у Лос-Анджелес. Влітку 2017-го музиканти вперше за шість роківзібралися разом і дали серію концертів в Україні.