Виступ американського електронщика Ніколаса Джаара у Києві вдруге переносять на нову локацію. Організатори повідомили, що концерт відбудеться у Stereo Plaza.

Спочатку повідомлялося, що виступ Джаара відбудеться у кіностудії імені Олександра Довженка. Після цього, «так як бажаючих послухати Nicolas Jaar ще дуже багато», концерт перенесли на вертолітний майданчик КВЦ «Парковий».

«Крім комфортних умов та теплої атмосфери, вас чекає нова звукова система компанії D&B останньої серії та незабутнє світлове шоу від Nicolas Jaar», – повідомляють організатори.

Бажаючі можуть повернути  придбані квитки до 28 вересня.

Nicolas Jaar Boiler Room NYC DJ Set at Clown & Sunset Takeover

Ніколас Джаар приїде в рамках туру на підтримку альбому Sirens (2016 рік). Раніше він виступав в Києві у рамках проекту Darkside, який був заснований спільно з гітаристом Дейвом Харрінгтоном.


ДЕ: Stereo Plaza; 
проспект Валерія Лобановського, 119

Коли: 20:00


 Ніколас Джаар – американський музикант і саундпродюсер чилійського походження почав займатися електронною музикою в 14 років. Перший офіційний альбом вийшов у 2011 році.

Nicolas Jaar - TRANSITION (Boiler Room Aviv RIP DJ set)

У 2015 році Джаар випустив своє бачення музичного оформлення фільму Сергія Параджанова «Колір граната» (1968 року) під назвою Pomegranates.