Гурт The Hardkiss представив трек і відео на пісню Lovers.

«The Hardkiss вже півроку працюють над новим альбомом, який вийде восени 2018 року. Цим треком повертаються до звучання експериментальної платівки «Perfection is a lie». Пісня «Lovers» не увійде до третього альбому The Hardkiss, гурт випускає його в якості самостійного синглу», — розповідають у гурті.

Кадр зі зйомок кліпу THE HARDKISS — Lovers

«У мене пісня Lovers асоціюється з рухом на великій швидкості. Риф надихаючий — хочеться кудись їхати, відкривати нові горизонти і заводити нові цікаві знайомства. Lovers — це драйв і позитив, любов і секс. У кліпі знялося понад 60 людей — це дуже яскрава і цікава київська молодь. Ми ніби всі разом сіли в partybus і поїхали шукати пригоди і враження», — каже фронтвумен гурту Юлія Саніна.

Восени 2018 року гурт планує випустити новий альбом

Режисером відео виступив молодий режисер із США Norton, знімав кліпи для Chris Lake, Danny Brown, Brooke Fraser і St.Lucia. Norton любить сюрреалізм, графіку і глибину нічний картинки.

Зйомки кліпу від The Hardkiss відбувались на Подолі, Троєщині та біля київських мостів. Над створенням кліпу працювала студія Family Production, що знімала рекламу для Samsung, Toyota і Vodafone.

THE HARDKISS — Lovers