«Культурний Проект» запускає у вересні перші заходи курсів з історії класичного мистецтва та класичної музики. У програмі воркшопи, лекції, зустрічі з експертами та практика критичного мислення.

ІСТОРІЯ МУЗИКИ ЗА 120 ХВИЛИН

Композитор та мистецтвознавець Віталій Вишинський розповість про звукову історію Європи.

«За 120 хвилин ви почуєте, як звучали античні хори, як співали мадригали та як народжувалась опера», — йдеться в описі події.

Коли: 9 вересня о 17:00

Де: Простір 31В1, вул. Пушкінська 31-в-1

Вартість: 400 гривень

Реєстрація

ВИХОДИТЬ КУРАТОР: ПРАКТИЧНИЙ КУРС З АРТ-МЕНЕДЖМЕНТУ

На заході обіцяють розповісти про те, як стати куратором виставки. Своїм досвідом поділяться кураторки Лізавета Герман та Марія Ланько.

«Слухачі побачать на прикладі Фестивалю молодих українських художників, як працюють куратори, як народжуються інсталяції та експозиції, і що взагалі відбуваєтсья за лаштунками арт-проектів в Україні. Від історії та перших кураторів США та МОМА ви попрямуєте до українських реалій та Мистецького Арсеналу», — кажуть організатори.

Курс складається з 8 занять впродовж 4 тижнів.

Коли: від 19 вересня двічі на тиждень по вівторках та суботах

Вартість абонементу: 3990 гривень

Реєстрація на курс

ГОВОРИТИ З СОКРАТОМ. ПРАКТИЧНИЙ КУРС З АНТИЧНОЇ ФІЛОСОФІЇ

Лекції, обговорення, коментовані читання та пояснення експертів, про те, як зароджувались сучасні науки, суспільні норми та правила. «Як підступитись до філософії та з чого почати? Культурний Проект запрошує познайомитись з Сократом та Платоном так, ніби вони ваші сусіди. Якщо ви хочете дізнатись, як філософія стане вам в пригоді щодня, як розібратись в сучасних політичних іграх та релігії, як знайти відповіді на питання, що не дають спати ночами, вам запропонують інтелектуальну пігулку», — кажуть у «Культурному Проекті».

Куратори курсу — Тарас Лютий, Андрій Баумейстер та Людмила Криворучко. Курс розрахований на 10 подій по 2 години кожна

Коли: від 23 вересня, щосуботи об 11:00

Вартість абонементу: 4000 гривень

Реєстрація на курс

«Культурний Проект» — освітня платформа з гуманітарним напрямком. Проект пропонує програми в сфері візуального мистецтва, філософії, музики і літератури.

Фото: Культурний Проект