У четвер, 17 серпня, о 19:00 в Nebo Art Gallery відкриється проект Snake Kiss української художниці Лізи Репко, яка працює під псевдонімом Lizave.

Експозицію складе живопис і графіка.

«Дике, неприборкане, справжнє є в кожному з нас. Героїні моїх картин всі дуже щирі. Вони уособлюють в собі одну персону, можливо, навіть мене, і трансформуються з часом. Незмінним залишається тільки несамовите прагнення до єдності з природою і навколишнім світом. Сюжети робіт ґрунтуються на несвідомому і беруть початок з генетичної пам'яті, яка зберігає інформацію про наших далеких предків», – розповідає художниця.

На честь відкриття планується вечірка у білому кольорі. Вітається білий дрес-код.

Виставка Snake Kiss триватиме до 19 вересня включно.


Ліза Репко працює під творчим псевдонімом LIZAVE. Народилася в 1987 році. У 2011 році закінчила Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука. Брала участь у групових проектах у Центрі сучасного мистецтва М17 (Київ), Музеї Духовних скарбів України (Київ). Роботи були представлені в експозиції фестивалю сучасного мистецтва «Гогольфест» (Київ, 2013, 2015, 2016). Твори художниці знаходяться в приватних і галерейних колекціях України, Швейцарії, Австралії. Живе і працює в Києві.

Nebo Art Gallery заснована в Києві у 2010 році. Галерея спеціалізується на сучасному мистецтві. У колекції представлені роботи художників з України, Росії, Білорусії, Грузії, Нідерландів і Америки.

Вхід — вільний

Де: вулиця Драгомирова, 14 (ЖК «Новопечерські Липки»)

Facebook