«Кураж Базар» China Start

Коли: 24-25 березня, барахолка: 11:00-20:00, вечірка від Hangover: до 00:00.

Де: Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1

Скільки: 80 грн, 30 з яких будуть передані на благодійність. Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, учасникам АТО та вагітним жінкам – безкоштовно. Також безкоштовно можуть увійти люди в костюмах панди.

Facebook

Що купувати


«Кураж Базар» China Start відкриє сезон барахолок і буде присвячений китайському Новому року. В центрі павільйону виставлять тематичні товари: вживані книжки про Китай, тибетський чай, китайську косметику, сувеніри, аксесуари і різні приколи з Китаю.

Місце 40

Художниця Вікторія Кукало продаватиме корисні речі для творчості і декору, які не стали їй у пригоді: мереживо та декоративні тканини, патчі, ґудзики, бісер, буси, мольберт, картинні рами та багато іншого. Також тут знайдуться вживані книжки й журнали на тему творчості та хенд-мейд.

ВАРТІСТЬ: від 20 до 800 грн

Місця 253-254

На цих місцях розташується благодійний стенд #помогаюнакураже, де знову виставлять брендові речі стильних киян: Поліни Нені, Даші Коломієць, Насті Іванічевої, Бічолли, Юлії Пеліпас, Лєри Бородіної та інших. Тут можна буде придбати одяг і взуття Valentino, Dolce&Gabbana, Isabel Garcia та ще десятка люксових і преміум брендів. Усі гроші від продажу будуть передані на благодійність.

ВАРТІСТЬ: від 50 до 1000 грн

Місце 31

Тут продаватиметься вінтажний та вживаний класичний чоловічий одяг і smart casual: весняні піджаки Lardini, кашемірові та мериносові светри, сорочки з льону, бавовни та шовку Boggi Milano, шовкові краватки Zegna, Loewe, Kiton, Gucci.

ВАРТІСТЬ: від 300 до 1500 грн

Місця 360

Дитячі іграшки та настільні ігри часів СРСР, старовинні меблі (секретери, крісла, столики), аксесуари до самоварів і старовинні вугільні самовари, українські прикраси, корали та намисто.

ВАРТІСТЬ: від 50 до 5000 грн

Місце 108

Санітайзери для рук у стильній упаковці з весняними ароматами: солодкі ягоди, тепла ваніль, кавун, кориця з ромом та багато інших запахів. Також у продажу будуть ароматайзери для машини та квартири з яскравими холдерами для них.

ВАРТІСТЬ: від 70 до 200 грн

Місце 155

Прикраси з натуральних квітів і рослин, які зібрали вручну, висушили і помістили в епоксидну смолу. Найцікавіші з товарів – кулони в японському стилі, які коштують 250 гривень. Вони виконані з плодів евкаліпта і сухоцвітів, жоден не повторюється, форма всіх плодів різна і квіти комбінуються щоразу по-новому. Разом із кожним товаром покупець отримає невеликий букет-комплімент.

ВАРТІСТЬ: від 100 до 400 грн

Як розважатися


Березневий «Кураж Базар» буде присвячений китайському Новому року. Гостей зустрічатиме фрік-хостинг від «D3 Мастерская», вони будуть одягнені в китайські костюми та час від часу влаштовуватимуть шоу з драконами, як це роблять у Китаї під час святкування Нового року за східним календарем.

Центром китайської культури стане Secret China Room (шукайте її в галереї біля WC) – там проводитимуть китайські чаювання та майстер-класи з каліграфії, «Я люблю Азію» читатимуть лекції про Китай, а Китайський культурний центр у Києві влаштує танцювальне шоу з левами.

У кінці павільйону робитимуть благодійні тату-ієрогліфи та малюнки хною. Татуювання коштуватиме від 1500 гривень, а малюнки хною – від 50.

Ліворуч від діджей-плейсу Event Cafe гратимуть швидкі весілля у китайських традиціях. Церемонії будуть безкоштовні, але за бажанням можна буде зробити благодійний внесок. Поряд із ними G.Bar робитимуть дівчатам зачіски за 150 гривень.

Два дні поспіль у павільйоні проходитимуть аматорські турніри з гри у Mortal Kombat, Injustice, Tekken і Gran Turismo на приставках Xbox та PlayStation із шоломами віртуальної реальності. Також буде ретро-зона з приставками Sega та Dandy, де можна буде пограти у «Супер Маріо», «Танки» та інші популярні ігри 90-х. Поряд продаватимуть китайські та японські комікси, картриджі, приставки та фігурки героїв популярних ігор.

З цього року «Кураж Базар» повністю оновлює фудкорт. Тепер там будуть представлені і точки з вуличною їжею, як-от «П-Пельмені», Bistro Bistro, Papa Grey, Fry Me, «Улітка Бар» та інші, й заклади, які готуватимуть свої найпопулярніші страви: Hangover – шаурму і бургери, Dos Amigos – тако і буріто, Egersund – фіш-енд-чипс і смореброди, Hum: Hum — п’ять видів хумусу, Dogs & Tails – хот-доги, а Pho. Kiev – Фо Бо. Каву і круасани подаватимуть у Black by Nuare, десерти – в Milk Bar, а Good Wine зі своєю пекарнею Bakehouse готуватимуть плюшки, органічне какао і молочні коктейлі. Також Kyiv Wine by Good Wine відповідатиме за вино.

Барахолка зачиняється о 20:00, але це не привід розходитися, бо на барі Hangover у цей час розпочинається вечірка під танцювальні діджей-сети від резидента стаціонарного бару Hangover DJ Dblt (Тимур Трушковський).

Iнклюзивний дитячий майданчик


Дитячий майданчик розміщуватиметься в опалювальному «Лофті». Там будуть майстер-класи з вирізання китайських ліхтариків, із виготовлення мила-панди, китайських ляльок і масок, вогнедишних драконів і вовняних картин з ієрогліфами.

«Експериментаніум» робитимуть хімічні шоу та досліди, а Valtec побудують для дітей великий лабіринт. Також на дитячому майданчику можна буде погратися у настільні ігри, взяти участь у боях на мечах та спробувати себе в ролі телеведучого в рамках дитячої телешколи «АБО». Майже всі активності безкоштовні.

З березня у дитячій зоні знову з’являться няні, на яких можна буде залишити дітей, аби прогулятися барахолкою. Таких поїнтів буде два – «Парасолька» та Free Mom. Послуги обох сервісів коштуватимуть 100 гривень на годину.

Також у дитячій зоні буде G.Bar Babe та Baby Bar з корисною їжею для малят.