The Village Україна збирає головні новорічні вечірки у місті. Тепер у вас не буде відмовки, що хорошої вечірки не знайшлося.

«Телепорт»

Київський телецентр повинен був стати другим за розміром центром телебачення Радянського союзу. Нині це штаб-квартира українського суспільного мовлення. Продовжити тренд з оновленням споруди спробує новорічна вечірка. Організатори стверджують, що на Новий рік будівля вперше за свою історію відчинить двері для всіх охочих – вечірка готова прийняти до 1500 людей. У звуковому супроводі вирішили відмовитися від хаусу, зробивши ставку на експериментальну електронну музику. У лайнапі – Morphom, Danielyan та Marsbeing.


Коли:

22:00-07:00

Де:

Київський телецентр, вулиця Мельникова, 42

Скільки:

399 грн

Closer: NY Night

«Чому така ціна квитка? Дорогий привоз, 2018 рік везуть», – жартують на сторінці події у Facebook. Привезуть до Closer новий рік німецькі діджеї Spacetravel і Edward. Із резидентів арт-простору їх підтримають Timur Basha, Shakolin та Karine.


Коли:

23:55

Де:

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки:

600 грн

Atlas New Year

У клубі Atlas Новий рік називають «родинним святом». Головні події вечірки – діджей-сет Pianoбой і виступ гурту «Курган и Агрегат». Решту розважальної програми організатори тримають у секреті.


Коли:

22:00-06:00

Де:

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки:

400-2000 грн

New Year Party у Cafe Select Eatery

Спеціальне святкове меню, авторське меню коктейлів і танці до ранку – ці позиції обіцяють у Cafe Select Eatery. Детальніше про заклад – у рубриці «Нове місце».


Коли:

22:00-06:00

Де:

Cafe Select Eatery, вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3

Скільки:

100 доларів

Druzi New Year Party

«Як зустрінеш новий рік, так його і проведеш. А друзі мають бути поряд завжди», – кажуть у Druzi Cafe. У трьох київських закладах мережі пропонують зустріти свято з діджеєм Stepan Mella. На відміну від багатьох інших вечірок, на цій локації запрошують і гостей із дітьми. Зверніть увагу, що всі місця на локації на вулиці Прорізній уже заброньовані.


Коли:

21:00-08:00

Де:

Druzi Cafe, вулиця Велика Васильківська, 49-А / вулиця Прорізна, ⅗, вулиця Андріївський узвіз, 2-Д

Скільки:

799 грн

Новий рік у барі «Бездельники»: «Собака Съела Салат»

У новому барі «Бездельники» святкову атмосферу забезпечать незвичайні новорічні декорації (наприклад, ялинку встановлять у горизонтальному положенні у вікно). Біля пульту – арт-директорка закладу Katro Zauber. Детальніше про бар – у рубриці «Нове місце».


Коли:

21:00

Де:

«Бездельники», вулиця Саксаганського, 38

Скільки:

300 грн

Comic-Con. Новий рік у «Складі»

У барі «Склад», розташованому на колишній локації «Дивану», обіцяють «найбільш приголомшливу вечірку року, що минає». Провести її, схоже, хочуть у стилі виставки Comic-Con: у костюмах улюблених героїв поп-культури. Детальніше про бар – у рубриці «Нове місце».


Коли:

22:00-07:00

Де:

«Склад», Бессарабська площа, 2

Скільки:

300 грн (депозит)

Новий рік у «Хорошо, всегда»

«Хорошо, всегда» – нове місце від засновників Keller Bar. На новорічній вечірці організатори обіцяють 10-годинний музичний марафон із виступами діджеїв Katwon i Damaskin.


Коли:

22:00-09:00

Де:

«Хорошо, всегда», вулиця Січових Стрільців, 21

Скільки:

200 грн (вхід), 800 грн (вхід, столик, святкове меню)

«Новорічний Дебош»

Новорічна вечірка у барі De Bosch має назву «Новорічний дебош у Саду земних насолод». Організатори обіцяють безлімітний фуршет, святкове коктейльне меню та музичну програму. Детальніше про заклад – у рубриці «Нове місце».


Коли:

18:00-07:00

Де:

De Bosch, вулиця Шота Руставелі, 12

Скільки:

1500 грн (депозит)

New Year in Regenschirm

У подільському клубі від засновників Parasolka святкуватимуть Новий рік за участю гостя з Берліна DJ Astral. Із локальної сцени підтримку забезпечать Youngg P i Vnuk. Детальніше про заклад – у рубриці «Нове місце».


Коли:

20:00-06:00

Де:

Regenschirm, вулиця Хорива, 25

Скільки:

300 грн