Напередодні зимових свят почнеться новий сезон «Зимової Країни на ВДНГ». Відвідати парк зимових розваг можна буде вже з 9 грудня і по 14 січня.

Ковзанка, тюбінгові гірки, резиденція Діда Мороза, Замок крижаних скульптур, теплий ярмарок «Корпорація подарунків» та сферичний кінотеатр TELEPORT360 та ще 14 локацій чекають на відвідувачів ВДНГ.

9-10 грудня влаштовують тестовий запуск проекту, тобто працювати будуть не всі локації. Офіційне відкриття – 16 грудня.

Щоб ви не загубилися в розкладі зимового парку, The Village Україна підготував гід розвагами і фудкортами «Зимової Країни».

 Зимова Країна на ВДНГ

Коли: 9 грудня – 14 січня

Де: ВДНГ, Академіка Глушкова, 1

Скільки: вхід вільний, квитки окремо по локаціях – від 20 грн до 120 грн, абонемент на один день – 799 грн

Facebook

Розважальні локації


Резиденція Діда Мороза

Завдяки українським декораторам та професійним постановникам резиденцію Діда Мороза можна буде відвідати у концерт-холі ВДНГ (павільйон 7-9).

Вартість квитка: 110 грн

Ковзанка

Ковзанку традиційно заллють на головній площі ВДНГ і прикрасять її тисячею вогників. Кататися можна як у своїх ковзанках, так і взяти пару в пункті прокату. Поруч буде діяти камера зберігання.

Вартість квитка: 100 грн

Шоурум W8Less

У шоурумі W8Less (павільйон №6) на дітей чекають майстер-класи з виготовлення іграшок для ялинки та дитяча зона з м’яким куточком та новорічними мультфільмами. Дорослим підберуть вбрання для зустрічі новорічних свят і допоможуть знайти подарунки друзям.

Вхід вільний

Теплий ярмарок «Корпорація подарунків»

У павільйоні №1 «Зимової Країни на ВДНГ» відкриють великий ярмарок новорічних подарунків. На відвідувачів чекає казковий ліс, що росте зі стелі, та сувенірні крамниці, оформлені у вигляді хмар; активності для дітей та майстер-класи зі створення ялинкових іграшок зі скла.

Вхід вільний

Замок крижаних скульптур

На цій локації гості «Зимової Країни на ВДНГ» зможуть зробити фотографії з драконом, виготовленим із різнокольорового льоду, та з’їхати із 25-метрової крижаної гірки.

Вартість квитка: від 50 грн

Країна роботів ІІ

Для тих, хто цікавиться сучасними технологіями та роботами, буде діяти оновлена експозиція Smart-Robots V 2.0 у павільйоні №4. На відвідувачів локації чекатимуть роботи, що танцюють, говорять, співають, воюють, а також шоу дронів. Щовихідних будуть доступні майстер-класи та роботомаркет.

Вартість квитка: від 120 грн

Контактний зоопарк Animal Park

Тут можна побачити, погладити та погодувати лемурів, єнотів, лам, гірських кіз і ще багато екзотичних тварин.

Вартість квитка: від 95 грн

Виставка «Живі Динозаври»

У павільйоні №11 буде діяти виставка «Живі Динозаври». Експозиція скульптур прадавніх тварин, виконаних у повний зріст. Вони рухаються і гарчать.

Вартість квитка: 100 грн

Драйвові гірки

Ліворуч від центрального павільйону працюватимуть дві тюбінгові гірки – дитяча (4 метри) і доросла (10 метрів).

Вартість квитка: від 20 грн

Фудкорти


«Баварський двір»На території парку розваг діятимуть два фудкорти – вуличний та «Баварський двір» у павільйоні №3.

На вуличному можна випити української наливки, з’їсти шашлик або посмакувати імбирним печивом із заварними тістечками. А ось у теплому фудкорті «Баварський двір» гості парку зможуть зігрітися та спробувати запашний глінтвейн з традиційним німецьким брецелем, з’їсти сосисок та інші смаколики.

«Баварський двір»

Окрім фудкортів, на ВДНГ розташований ресторан зі справжнім американським грилем HayLoft Ukrainian BBQ, де подають страви з вогню, та кафе «Точка ВДНГ», де можна буде скуштувати пасту «Карбонара», авторські пельмені та вареники, замовити піцу.

«Точка ВДНГ»
HayLoft Ukrainian BBQ