Із 28 червня по 2 липня на ВДНГ відбудеться фестиваль Atlas Weekend. 200 музикантів виступатимуть на вісьмох сценах. Серед них The Prodigy, Kasabian, Alex Clare, John Newman та інші. Аби ви не загубилися в розкладі на кожен з п’яти днів фестивалю, The Village Україна підготували гід по виступах, розвагах і фудкорту.

 Atlas Weekend

Коли: 28 червня – 2 липня 2017

Де: ВДНГ, проспект академіка Глушкова, 1

Скільки: квиток на один день – 800 грн, абонемент на всі дні – 1650 грн

Facebook

28.06 (безкоштовний)

VERKA SERDUCHKA & Band

Main Stage, 22:00-23:50

Вєрка Сердючка, про творчість якої згадали через Євробачення, виступить з лайв-бендом як хедлайнер нульового дня Atlas Weekend. Це буде перший великий виступ виконавиці за кілька років.

Сергій Бабкін

Main Stage, 18:20-19:20

Останній рік був продуктивним – музикант випустив подвійний альбом «#неубивай», зіграв більше 100 концертів та квартирників свого гурту та в складі 5’nizza, став тренером «Голосу країни». Приходьте на голову сцену послухати «Пробач», «Але», нову пісню «Привіт, Бог» і не тільки. Буде душевно.

Kozak System

West Stage, 21:20-22:10

Якщо ви скучили за колишніми «Гайдамаками», українським роком чи піснями на вірші Іздрика чи Богдана Ігоря-Антонича – вам на виступ Kozak System.

Воплі Відоплясова

Main Stage, 20:00-21:10

«Сьогодні в клубі будуть танці», «Весна», «Були на селі» та інші пісні, слова яких ви знаєте, навіть якщо й не хотіли. І під них захочеться підспівувати і танцювати.

Жадан i Собаки

East Stage, 22:10-22:50

Музичний проект Сергія Жадана. Як пишуть самі музиканти, «апокаліптично жорсткий та біблійно-безкомпромісний» ска-панк. Вірші Жадана можна буде послухати у цей же день о 18:00 на Art Stage

Брати Гадюкіни

East Stage, 20:40-21:40

Та ж історія, що з «Воплі Відоплясова»: ви не зможете не підспівувати під «Файне місто Тернопіль», «Наркомани на городі» та «Звьоздочка моя». Справжній олд-скул українського року.

Лесь Подерв'янський

Art Stage, 23:00-23:50

Додати цитати Подерв'янського забороняє цензура, але послухати його сатиричні тексти – радимо. Для тих у кого такий досвід буде вперше – буде суржик та багато нецензурної лексики.

Антоха МС

North Stage, 22:30-23:30

Російський хіп-хоп музикант, тексти пісень якого прості, дивні та наївні. Він завоював українську публіку і нещодавно джемив під Рибальським мостом.

29.06

Kasabian

Main Stage, 22:10-23:30

Хлопці з Лестера повертаються до Києва – за п’ять років після першого виступу. Том Мейґан і Серджіо Піццорно їдуть на Atlas Weekend із новим альбомом For Crying Out Loud. Залишається сподіватися, що крім нових треків You’re In Love With A Psycho і Comeback Kid англійці зіграють і композиції з Empire та West Ryder Pauper Lunatic Asylum.

Nothing But Thieves

West Stage, 21:05-22:10

Ще одне повернення англійського гурту до України: Nothing But Thieves виступлять в Києві за рік після останнього концерту. У вересні п’ятірка із Саутенда випустить другий за ліком альбом. Тож приємним сюрпризом може стати дебют нового матеріалу.

Alex Clare

West Stage, 22:50-23:50

Експериментальне поєднання року з електро від ще одного гостя з Англії. Алекс Клер співпрацює з Major Lazer і продюсером Майком Спенсером. Останній везе на Atlas Weekend іще кількох партнерів – Джона Ньюмена та Rudimental.

Three Days Grace

East Stage, 23:30-00:30

Three Days Grace продовжує виступи на підтримку альбому Human. Ця платівка стала для канадського гурту першою після зміни вокаліста.

Royal Canoe

East Stage, 19:50-20:30

Канадці відомі завдяки співпраці з alt-J і Bombay Bicycle Club. «Така музика ідеально підходить для 45-хвилинного слоту на музичному фестивалі», – пишуть профільні видання.

Popek x Sobota x Matheo

North Stage, 19:30-20:30

Хіп-хоп у виконанні тріо з Польщі. Matheo – один із провідних продюсерів Польщі. Sobota також знають, як «Шекспіра». Репер Popek же відомий татуйованими очима, виступами у змішаних бойових мистецтвах і спільною роботою із The Game.

Onuka

West Stage, 19:15-20:15

Після виступу на Євробаченні-2017 не залишається сумнівів: Onuka є головною статтею українського музичного експорту. Гурт Нати Жижченко нещодавно анонсував новий альбом, який вийде восени. Крім можливого дебюту нового матеріалу на Atlas Weekend варто очікувати на головні хіти однойменного лонґплею і VIDLIK.

Бумбокс

Main Stage, 20:00-21:10

Торік виступу команди Андрія Хливнюка на Atlas Weekend не завадив ані дощ, ані проблеми з розкладом. Цьогоріч варто чекати на живе виконання нового синглу «Колишня».

The Maneken

West Stage, 18:00-18:45

Сольний проект Євгена Філатова святкує перший ювілей. Від Sunbeam Girl до проекта Sale – мало хто в Україні вміє змушувати публіку рухатися, як The Maneken.

Курган feat. Agregat

North Stage, 16:50-17:30

У творчості хуліганів із Харкова можна вбачати як повну відсутність смаку, так і посилання на американську хіп-хоп-культуру останніх тридцяти років. Найкраща можливість скласти свою думку – побувати на живому виступі Курган feat. Аgregat.

30.06

The Prodigy

Main Stage, 22:10-23:50

Культовий електронний гурт увірветься на фестиваль і влаштує справжній рейв. The Prodigy були двічі номіновані на премію «Греммі», а також визнавалися «найкращою танцювальною групою сучасності» за версією журналу Mixmag. Гурт оголошував на вихід нових треків у 2017 році, тому можливо на фестивальників чекає сюрприз.

John Newman

Main Stage, 19:40-21:00

Автор хітів Love Me Again, Blame та Give Me Your Love. На його рахунку вже два альбоми, топи світових чартів та співпраця з Келвіном Гаррісом. Зараз він працює над записом нового студійного лонгплею, тому на учасників фесту чекають не тільки хіти, а й нові пісні.

Brunettes Shoot Blondes

West Stage, 17:00-17:40

Український інді-рок гурт, відео на трек Knock Knock перегляни мільйони людей на YouTube. Про молодих музикантів написали Billboard, Yahoo! Music, USA Today, Mashable. Зараз гурт активно їздить по європейських фестах, завітають і на Atlas Weekend.

Tesla Boy

North Stage, 22:40-23:40

Електронники з Росії, які виросли мало не в окремий жанр. Вони виступали з Jamie xx, грали в Нью-Йорку, робили прем’єру кліпу на VICE, фестивалили в Канаді та США.

Mujuice (Electronic Live Set)

Night DJ Stage, 01:00-02:00

Космічний електронник зіграє сет наживо. У своїй творчості він вміло поєднує живі звуки з електронікою, акустичний джаз із елементами симфонічної музики. Відомі треки – «Не забудем, не простим» та «Возвращайся домой» (записаний разом із Земфірою) – і сам лайв може сподобатися і тим, хто не був раніше знайомий з його творчістю.

Nino Katamadze & Insight

South Stage, 21:40-23:00

Магічний вокал Ніно та філософські тексти. Грузинський джаз не залишить байдужим.

Zapaska

Art Stage, 20:00-21:15

Музичний дует познайомить вас з українською альтернативною поп-музикою. Zapaska створює композиції в режимі live-looping — за допомогою зациклювання та міксування музичних фраз. На сцені поєднуються традиційні музичні інструменти, вокал, звуки драм-машини та ефекторних процесорів.

01.07

Röyksopp

Main Stage, 22:10-23:40

Норвезький електро-дует більше не випускає альбоми, але продовжує виступати наживо. Їхні виступи – завжди ефектне шоу зі спеціальними костюмами і візуальними ефектами.

Дельфин

West Stage, 22:20-23:30

Скандальний російський музикант продовжує винаходити cебе заново. «Дельфин» пройшов шлях від хіп-хопу до покладених на музику поезій – але зберіг самобутню серйозність.

Seafret

West Stage, 19:20-20:10

Британський дует засвітився торік після релізу альбому Tell Me It’s Real. У кліпі на трек Oceans у них зіграла Ар’я Старк із «Гри престолів».

Bondage Fairies

West Stage, 20:40-21:40

Божевільні шведи експериментують з 8-бітним звучанням і олдскульним роком. Виступи неодмінно проводять в химерних масках, схожих на атрибутику Daft Punk із задзеркалля.

Perturbator

South Stage, 22:40-23:40

Ретро-стилістика, французькі музичні експерименти і синтезатори. Perturbator ви можете пам’ятати за саундтреком до відеогри Hotline Miami.

Rudimental

East Stage (Global Night Stage), 01:30-02:30

Rudimental називають «гуртом літніх фестивалів». Англійці виступали на Ґластонбері, номінувалися на Mercury Prize і співпрацювали з Едом Шираном. Електронну музику гурт принципово виконує наживо.

Dakh Daughters

South Stage, 21:00-22:00

Фрік-кабаре від театру «Дах» Влада Троїцького. Сміливе поєднання літературних мотивів із народними інструментами.

The Hardkiss

Main Stage, 20:20-21:20

Один із найбільш популярних українських гуртів виступить із новою програмою з альбому Perfection Is A Lie.

Pianoбой

Main Stage, 18:40-19:40

Торік на Atlas Weekend Дмитро Шуров здивував виконанням кількох неочікуваних каверів. Зокрема, на Highway to Hell. Прихильники творчості колишнього учасника «Океану Ельзи» і «Земфіри» очікують на виконання україномовної версії пісні «Родина» з оркестром.

Хамерман Знищує Віруси

South Stage, 16:30-17:00

Започаткований у Сумах гурт відомий саркастичними текстами та ефектними костюмованими виступами. Atlas Weekend колектив називає «фіналом чемпіонату України з ХЗВ».

02.07

Jay-Jay Johansson

West Stage, 19:50-20:40

Другий найвідоміший Джей-Джей світу – після режисера сьомого епізоду Star Wars Джей Джей Абрамса. Шведський музикант виконує електронну музику в стилях тріп-хоп і синтпоп. Має досвід співпраці з Cocteau Twins.

Example & DJ Wire

West Stage, 22:50-23:50

Десять років тому англійський репер Example зняв кліп на трек What We Made у Прип’яті. До України він повернеться задля спільного виступу з DJ Wire у межах програми Koktebel Jazz Festival на Atlas Weekend.

Submotion Orchestra

West Stage, 21:30-22:30

Проект із приємною електронною музикою від англійської команди музикантів.

Noize MC

20:55-22:05

На Atlas Weekend російський репер Noize MC виступав і торік. Цьогоріч він презентує новий альбом «Цар гори», що встиг вийти за цей час.

O.Torvald

Main Stage, 20:20-21:20

Представники України на Євробаченні-2017 завжди відповідально ставляться до виступів наживо. Після травневого сольного концерту в Києві в команди Жені Галича буде ще одна можливість подякувати прихильникам за підтримку.

Stoned Jesus

East Stage, 20:20-21:00

Хіба що DakhaBrakha може позмагатися з рок-гуртом Ігоря Сидоренка за запитом з-за кордону. Наприклад, торік рокери успішно провели тур Південною Америкою і відіграли на німецькому Hellfest – чи не головному європейському рок-фестивалі.

SINOPTIK

East Stage, 19:10-19:50

Ще один гурт, який має успішний досвід виступу за кордоном: рік тому Sinoptik стали переможцями The Global Battle of the Bands – конкурсу найкращих молодих рок-гуртів світу. Із Stoned Jesus донеччани схожі і за звучанням – вони грають психоделічний рок.

Фудкорт

Фудкорт Atlas Weekend буде розташовано поблизу великого конкурного поля ВДНГ, біля павільйону №12.

У фудкорті, зокрема, можна буде скуштувати хот-доги Bistro Bistro, котлети по-київськи від Rebra&Kotlety, мексиканську кухню Dos Amigos, морепродукти від Manta Rey, суші від Fujisan, а також вегетеріанську їжу від «Вегано Хулигано».

За каву відповідають Come&Stay і One Love Coffee. Солодкі горішки від Sweet Hot Nuts можна буде взяти на десерт.

А також

Музична конференція Music Hub: Conference

У рамках фестивалю відбудеться музична конференція Music Hub: Conference, що об’єднає близько десяти панельних дискусій та лекцій музичних експертів. Тема: нові тренди, виклики та рішення в музичній індустрії.

Вхід для гостей фестивалю, за попередньою реєстрацією.

Koktebel Jazz Festival

2 липня фестиваль Koktebel Jazz організує pre-party на Atlas Weekend. Хедлайнерами джазової сцени стане британський гурт Submotion Orchestra та шведський музикант Джей-Джей Йохансон.

Власний розклад

На сайті партнера Atlas Weekend можна сформувати свій розклад, аби не загубитися між сценами і не пропустити жодного виконавця, якого ви хотіли почути.

Карта фестивалю

ТЕКСТ: Ярослав Друзюк, Софія Пилипюк