16 травня зоозахисна ініціатива UAnimals спільно з фестивалем соціальної реклами Molodiya Festival вперше в Одесі проведуть Animal Ads Day: покажуть найкращу українську та світову соцрекламу про захист тварин.

Програма складається з робіт-призерів міжнародних рекламних фестивалів та українських робіт, котрі потрапляли до шорт-листа Molodiya Festival. The Village Україна публікує 5 з 50 роликів, які безкоштовно покажуть на Animal Ads Day в Одесі.

Коли: 16 травня о 18:00
Де: Одеса, вулицяЖукова, 2, «Планета кіно»
Скільки: безкоштовно за реєстрацією
FACEBOOK

Французька організація 30 Millions D'Amis Foundation («30 мільйонів друзів») розповіла історію викинуту на вулицю собаку, яка рятує колишнього господаря.

Організація займається широким колом питань, пов'язаних із захистом прав тварин: використання звірів в індустрії розваг, тестування на них косметики і ліків.

Соціальна реклама американської організації The Humane Society of the United States розповідає «неприємну правду» про цуценят. Професійні розплідники собак заробляють, але далеко не всі утримують тварин у нормальних умовах. The Humane Society пропонує відмовитися від покупок у розплідників собак, і «тоді історія кожного цуценяти буде радісною з моменту його народження».

Українська соціальна реклама, котра отримала золото на фестивалі соціальної реклами Molodiya Festival – 2016. Ролик зняла львівська команда Young&Hungry production: «Для нас важливо, що цей ролик — не лише рекламне відео. Він з’явився у час, коли ініціативна група львівських зоозахисників вирішила докорінно змінити систему поводження з безпритульними собаками у місті. І їм це вдалося. Дуже важливо, щоб услід за кампанією йшли реальні результати, у цьому випадку так і було»

Ще один український ролик, який закликає брати тварин з притулків. Ролик випустила організація Happy Paw, яка об'єднує зусилля усіх любителів собак, волонтерів і просто небайдужих людей для гуманного вирішення проблеми безпритульних собак в Україні.

Ролик, про те, що мрії збуваються від Dogs Trust. Організація розповідає про сотні собак, які чекають у її притулках на нових господарів.