Тетяна Буняк, 55 років, фотограф зі Львова. З 2017 року почала подавати власні роботи на конкурси. Вже була фіналісткою Miami Street Photography Festival-2017 та конкурсу стрит-фотографії колективу OBSERVE в німецькому місті Ізерлоні 2017-го.

Усі фото, які публікує The Village Україна, були зроблені у Львові за останні 5 років.

  Фотографувати почала 7 років тому. Придбала камеру і почала мандрувати. Швидко зрозуміла, що знімати самі історичні пам’ятки зовсім не цікаво. А от те, що відбувається навколо них, досить захопливо. Потім уже взнала, що це називається стрит-фотографією. Процес настільки затягнув, що невдовзі вже знімала регулярно вулиці свого міста.

Львів – це місто-свято. Багато подій, багато людей, а отже, і незвичних ситуацій. Рай для фотографа і відпочинок від монотонності буднів.

Тетяна Буняк

фіналістка Miami Street Photography Festival-2017

«Фото зроблене минулого літа на зйомках фільму «Шляхетні волоцюги». Здивувало те, що багато з моїх іноземних друзів сприйняли картинку за чисту монету й запитували, чому досі в нас чоловіки носять кашкети, а молоді жінки пов’язують голови хустками».

The Village Україна та спільнота «Українська вулична фотографія» у рубриці «Камера спостереження» розповідає про людей, які знімають місто.