The Village Україна публікує фото Євгена Котенко з Києва.

Фото: Євген Котенко

Євген Котенко – київський фотограф. Професійно знімає з 2005 року, наразі працює фотографом сайту радіостанції «Голос Столиці».

Євген брав участь у спільних виставках фотоклубу «Ікар» і як фотограф отримав перше місце конкурсу «PRESSзваніє» у 2013 році.

Виставку фотопроекту «Лавочка» можна побачити в «Барбакані» до 26 січня. Проект на попередньому етапі виставляли 2012 року.

  Серію про лавочку робити не думав, я просто знімав цікаві сцени, на які потрапляв абсолютно не заплановано, без графіку. Ідея про серію як проект мабуть з’явилась уже в 2012 році, тоді й зробив першу виставку (лавочку знімаю з 2007 або 2008 року, вже й не пам’ятаю, коли почав).

Найцікавіша для мене фотографія – це, мабуть, та, де дідугани щось собі «труть» і наче грають на уявному піаніно. Здається, це одна з перших, що я зробив. Далі було багато різних сцен, але, напевно, без неї я і не почав би знімати.

Євген Котенко

київський фотограф

The Village Україна та спільнота «Українська вулична фотографія» у рубриці «Камера спостереження» розповідає про людей, які знімають місто.