21-22 квітня на вулиці Рейтарській у Києві влаштовують перший в Україні курований вінтажний маркет KYIVNESS.

Серед продавців KYIVNESS – fashion-директорка Vogue Ukraine Юлія Пеліпас, художниця Маша Рева, кінорежисер Марк Уілкінс, Тетяна Соловей (Vogue Ukraine) та експати, які представлять свої знахідки з Лондона, Нью-Йорка і Берліна. Також на маркеті буде продавати свій одяг Христина Бардаш, усім відома як співачка ЛУНА.

На KYIVNESS представлять речі та аксесуари з маркетів світу (A Current Affair LA, Rose Bowl Pasadena, Flohmark am Mauerpark Berlin, Lost and Found Barcelona, Komazawa Olympic Park Tokyo), вінтажні скандинавські меблі та декор, окуляри, реконструйований денім Levi’s, відбірний вінтаж і вживані речі марок Maison Martin Margiela, Yves Saint Laurent, Marni, Jil Sander.

Маркет KYIVNESS організовує інтернаціональна команда. Альона Айгенманн – сценаристка, арт-директорка, Олена Лисицька – засновниця бренду японського органічного матчу Meiso Matchа і Марк Уілкінс – кінорежисер.

На маркеті можна буде придбати ексклюзивний шоколад і цукерки з матча від Meiso Matcha, спробувати їжу від Foodies і купити квіти від 29 Flowers. Основна мета маркету – підтримка культури раціонального споживання в Україні, створення прогресивного уявлення про вінтаж і секонд-хенд.

Альона Айгенманн

«Я побувала на дуже багатьох маркетах світу: на Rose Bowl у Пасадені, на який з’їжджається вся Каліфорнія, Lost and Found у Барселоні, на вінтажних маркетах у Гонконзі, Бангкоку, Берліні, Амстердамі, у Парижі. Мені дуже хочеться вкласти цей досвід у створення справді крутого маркету в Україні, на якому буде представлений стильний вінтаж, якісні вживані речі та хороша їжа».

Де: вулиця Рейтарська, 8б (2 поверх), 
галерея «Едукаторіум»
Коли:
21-22 квітня, 11:00-20:00
Вхід:
50 грн

facebook


Матеріал підготовлено за підтримки KYIVNESS