17 березня на Арт-заводі Платформа відбудеться перша в Україні хіп-хоп вечірка Jameson Block Party, яка об’єднає вуличні субкультури та виступи відомих музикантів. Також плануються інтерактивні зони.

На вечірці виступлять популярні українські виконавці ТНМК, Ліон, GIGA1, Dj Slef, а хедлайнером стане гурт M.O.P. з Нью-Йорка.

M.O.P. (Mash Out Posse) – американський реп-дует. До гурту входять Billy Danze і Lil'Fame. Дебютну платівку To the Death колектив випустив у 1994 році, а загалом на їхньому рахунку шість студійних альбомів, мікстейпи, компіляції та міні-альбом StreetCertified. Також 2004 року M.O.P разом із Snoop Dogg та іншими реперами приєдналися до світового туру рок-гурту Linkin Park.

M.O.P. - 187

Організатор вечірки Jameson Block Party – бренд ірландського віскі Jameson.

Block party – формат вуличних, квартальних вечірок (в англійській мові слово block – квартал). Їхня історія розпочалась у Сполучених Штатах Америки ще в 1970-х роках, а під час проведення перекривали весь квартал. Block Party проходять з обов’язковим залученням музикантів, а також різними видами активностей.

Коли: 17 березня, 18:00-00:00
Де: Арт-завод Платформа (вулиця Біломорська, 1)
Ціна – 150 грн
Купити квиток
Подія у Facebook


Матеріал підготовлено за підтримки Jameson