У Києві в рамках восьмого міжнародного марафону Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 відбувався забіг на дистанції від 5 до 42 кілометрів.

Учасники Wizz Air Kyiv City Marathon розпочали забіг з Майдану Незалежності. Далі маршрут простягається по правобережній частині міста. Через це громадський транспорт змінив рух.

Раніше генеральний менеджер компанії Run Ukraine Дмитро Черніцький повідомляв, що організатори очікують на участь у марафоні понад 10 тисяч людей із 55 країн.

Окрім головної дистанції на 42 км та забігів на 21 км, 10 км, 5 км, окремо відбувся жіночий забіг AvonPinkRUN на дистанції 3 км, мета якого зібрати кошти на придбання мобільного мамографа для діагностики раку молочної залози, а також благодійний забіг «Переможці» на дистанції 2 км, що проводять з метою збору коштів на протези для учасників АТО.

Результат:1:57(21 км)? В 2016 году половинка была преодолена за 2:10. Я горжусь собой! Остановилась на 5-м км,чтобы напиться нормально воды. Бесили спуски?такое ощущение,что в этот момент ты не бежишь,а пытаешься убить землю у себя под ногами? И кто думает,что на спусках вы бежите быстрее,ох как ошибаетесь.. Была бодрячком? на протяжении всей дистанции и даже смогла ускориться на последних 3-х км. А еще встретила всех тех,с кем не виделась никогда в живую,только перписка в FB. Это круто знакомиться,смотреть в глаза человеку и знать,что сегодня с ним ты заодно? Очень мотивировали прикосновения с волонтерами и людьми идущими мимо. Когда ты соприкасаешься рукой-энергия прожигает все тело!бррр?это действительно работает. Спасибо всем!? #wizzairkyivcitymarathon #wizzairkyivcitymarathon2017

A post shared by HEALTHY?SPORT? (@anastishela) on

Полумарафонец Бадрей?21.0975 км #marathon #wizzairkyivcitymarathon

A post shared by Eugeen Filonov (@filonoveugeen) on

#wizzairkyivcitymarathon

A post shared by Влада Ровенская (@vlada_sun25) on

+1 преодоленный забег = +100 к настроению?#wizzairkyivcitymarathon2017

A post shared by Karolina (@karolinaklk) on

That was a real fun! #kyivhalfmarathon #wizzairkyivcitymarathon2017

A post shared by Andriy Derevyanko (@adkiev) on

#wizzairkyivcitymarathon2017 #running

A post shared by Bogdan Yavorovych (@bogdan_i) on

#wizzairkyivcitymarathon2017

A post shared by Den Synyahovskyy (@synyahovskyy) on

Зустріли тренера @gavryluk1982 на #wizzairkyivcitymarathon2017

A post shared by Maksim Garbaruk (@garbaruk.m) on

My sweet 21 #wizzairkyivcitymarathon2017 #run #ненойсука #wonderwoman

A post shared by Ksenia Igolkina (@igolkinaks) on

Победа, первая сотка . #wizzairkyivcitymarathon2017

A post shared by Alexander (@aggwin) on