Акція «КиївПрайд 2017» проти дискримінації представників ЛГБТ-спільноти триватиме тиждень – з 9 по 18 червня – і завершиться Маршем рівності. Про це на прес-конференції повідомила директорка громадської організації «КиївПрайд» Руслана ‎Панухнік.‎

Про місце і точний час проведення маршу організатори пообіцяли повідомили за кілька днів до ‎акції. ‎Агенція «Українські новини» із посиланням на керівника апарату КМДА ‎Володимира Бондаренка повідомляє, що марш пройде за тим же маршрутом, що й минулого року – від університету імені Шевченка на вулиці ‎Володимирській до площі Льва Толстого.

Раніше активіст організації «КиївПрайд» Зорян Кісь повідомляв, що йому в соціальні мережі вже почали надходити погрози з боку противників маршу.

‎«Ми перебуваємо у тісній взаємодії із київською владою і Нацполіцією. І ми переконані, що наш ‎захід пройде за належного забезпечення безпеки і правопорядку», – заявила Руслана Панухнік на прес-конференції.‎

 У 2016 році у Марші рівності «КиївПрайд» взяли участь близько 2 тисяч людей. Тоді вперше за 5 років акцію організували в центрі міста. Під час маршу ніхто не постраждав, попри неодноразові спроби радикальних груп прорватися до місця події.