Рух Шулявським мостом триватиме до липня, попри незадовільний для експлуатації стан. Частково обмежать рух на ньому найближчими днями, повідомляє влада Києва.

У КМДА вважають, що реконструкція шляхопроводу має відбутися задля безпеки киян, незважаючи на суперечки довкола неї.

«Зараз ведуться переговори між КМДА й урядом щодо передачі будівлі «Більшовика» у комунальну власність Києва», – зазначив головний інженер комунального підприємства «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд» Олександр Здольник.

Він також повідомив, що рух Шулявським мостом триватиме до липня, а відтермінування робіт з реконструкції пов’язане зі скаргами в АМКУ та суперечками про різні концепції розв’язки.

«Під час останнього засідання профільної комісії до розгляду прийняли одну з версій реконструкції, однак зауваження щодо проекту не були враховані. Також наразі не визначено і виконавців цих робіт», – йдеться в повідомленні КМДА.

 Раніше повідомлялось, що початок активної фази реконструкції Шулявського шляхопроводу відклали на невизначений термін через те, що Київрада має розглянути петицію з альтернативним варіантом реконструкції. Розгляд петиції запланований на 6 червня.