Організатори Kyiv Comic Con оголосили частину програму фестивалю, який відбудеться 19-20 травня.

На Kyiv Comic Con 2018 готують фан-зустріч із авторами українських анімаційних мультфільмів «Пригоди капітана Врунгеля», «Лікаря Айболить», «Острова скарбів» та «Як козаки...».

Режисер стрічки «Дике поле» Ярослав Лодигін та продюсер фільму Володимир Яценко покажуть на фестивалі кадри з фільму, знятого за мотивами роману «Ворошиловград» Сергія Жадана, та вперше презентують офіційний трейлер та анонсують дату виходу у широкий прокат.

Літературна програма фестивалю складається із тематичних дискусій. Окрема дискусійна панель присвячена книжкам Террі Пратчетта. На фестиваль також приїде лауреатка міжнародних премій письменниця Наталі Щерба.

На фестивалі відбудуться презентації десятків українських коміксів, серед яких «Відлюдники», «Княжа воля», «Укрмен» та інші. Геймери зможуть взяти участь у кіберспортивних змаганнях.

За словами організаторів, на фестивалі буде найбільша в Україні зона настільних ігор. На косплей-шоу фестивалю зареєстровано майже 200 людей.

Із детальнішою програмою фестивалю можна ознайомитись за посиланням.

Придбати квитки можна через сайт фестивалю та на вході перед початком заходів. Вартість квитків становить 400 грн на два дні, та 300 грн на один день.

Коли

19-20 травня, 11:00-22:00

Де

вулиця Хрещатик,2
Український дім

Скільки

300-400 грн

Обкладинка: Facebook Kyiv Comic Con