У Києві 14-15 квітня відбудеться четвертий кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival.

Сотні бариста й десятки обсмажувачів кави покажуть свою майстерність, проведуть дегустації та візьмуть участь у трьох національних кавових чемпіонатах.

Також обіцяють музику від Kadnay та The Erised, вечір стендап-комедії, дитячу зону з аніматорами, великий фудкорт, бари і зони відпочинку.

Однією з головних подій стануть три національні чемпіонати, які в рамках заходу проведе міжнародна організація Speciality Coffee Association (SCA). У павільйоні Loft зберуться бариста, які представлятимуть Україну на міжнародних чемпіонатах у таких дисциплінах: Championship Of Barista (класика), Coffee Roasting Championship (обсмажування), Brewers Cup (альтернативні методи приготування кави). В режимі онлайн чемпіонати будуть транслюватися в кав’ярнях різних міст України.

Гостем фестивалю стане Слава Бабич, який 20 лютого переміг на світовому чемпіонаті з приготування кави в джезві в Дубаї.

У лекторії фахівці розкажуть, як правильно готувати каву вдома, як обрати кавомашину, як впливає склад води на смак кави та як відкрити свою кав’ярню.

Коли:

14-15 квітня з 11:00

Де:

Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1

Скільки:

100 грн.