На ВДНГ з’явиться постійно діюча крита льодова арена. Її спорудження почнуть 1 лютого та планують завершити до квітня 2018 року, розповіли у Національному комплексі журналістам The Village Україна.

«Ковзанка на ВДНГ» з’явиться на малому конкурному полі (спортивний кластер відповідно до затвердженої Концепції розвитку ВДНГ на 40 років), а розміри споруди сягатимуть 30-90 метрів. Вона буде відкрита для хокею: для дитячих спортивних гуртків та шкіл, гравців-аматорів, а також для масових катань. У вихідні дні на ковзанці планують проводити змагання», – кажуть у ВДНГ.

Як повідомляє керівник ВДНГ Євген Мушкін, цього року на ВДНГ планують почати більш активний розвиток спорту та здорового способу життя.

«У Голосіївському районі до цього не було жодної критої ковзанки для тренувань і змагань. За своїми характеристиками льодова арена відповідатиме особливим стандартам та зможе приймати спортивні змагання. Наприклад, пропускна здатність ковзанки для хокею і фігурного катання складатиме 50 осіб на годину, для масових катань – 90 осіб на годину», – розповів він.

У ВДНГ наголошують, шо наразі у Києві працюють три критих ковзанки для спортивних тренувань і змагань.