Через сутички під Верховною Радою вранці 6 грудня, де прихильники Міхеіла Саакашвілі розбили наметове містечко, постраждали 14 правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

16 людей

постраждали через штурм наметового містечка під Верховною Радою

«У результаті сутички біля Верховної Ради постраждали 16 осіб, серед них 14 правоохоронців і двоє цивільних. За попередніми висновками медиків, у потерпілих закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку, переломи та забої кінцівок тощо», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що усі протиправні дії людей, які «з палицями, сокирами та бензопилами перешкоджали законним діям поліцейських, – задокументовані. Їм буде надана правова кваліфікація».


 Як повідомлялося раніше, 6 грудня вранці поліція штурмувала наметове містечко під Верховною Радою, де прихильники Міхеіла Саакашвілі розбили наметове містечко. Поліція повідомляє, що правоохоронці проводили заходи з розшуку лідера «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

5 грудня слідчі Генеральної прокуратури разом з СБУ затримали Міхеіла Саакашвілі. До його квартири прийшли з обшуками у рамках кримінального провадження, яким займається Генеральна прокуратура. Поблизу будинку Саакашвілі відбулися сутички, у ході яких постраждали чотири особи, дев’ять – затримали.

Авто із затриманим Міхеілом Саакашвілі заблокували на вулиці Трьохсвятительській біля Музею історії міста Києва. Прихильники витягли затриманого Міхеіла Саакашвілі з автомобіля правоохоронців і перебувають у наметовому містечку під Верховною Радою.

Фото обкладинки: «Громадське»