Організатори виступу британського гурту Hurts GAS concert повідомили, що через дзвінок про замінування Stereo Plaza концерт розпочався на півтори години пізніше запланованого.

«Двері Stereo Plaza було відчинено не о 18:30, як було заявлено, а о 21:20. Концерт було затримано на півтори години — Hurts мали вийти на сцену о 21:00, а вийшли о 22:25. Все це сталося через анонімний дзвінок про закладену в будівлі вибухівку», — кажуть у GAS concert.

Організатори повідомляють, що вибухотехніки і співробітники Нацполіції працювали дві з половиною години.

«Ми збільшили кількість пристроїв для сканування квитків та персоналу, зробили все можливе для того, щоб кожен, хто придбав квиток, якнайшвидше потрапив до зали. 4960 людей зайшло до зали протягом 1 години, і шоу почалося», — йдеться в повідомленні.

303 людини

не потрапили на концерт Hurts

Організатори просять тих, хто не зміг потрапити на концерт, а також тих, хто придбав квиток з пріоритетним раннім входом, звертатися в каси, де був придбаний квиток, чи в офіс квиткового оператора з понеділка, 27 листопада.

 У четвер, 24 листопада, охоронці Stereo Plaza не впускали відвідувачів концерту Hurts до зали, стверджуючи, що будівлю заміновано.

Фото обкладинки: Ольга Закревська