Після погрому 21 листопада забудовник Сінного ринку знову встановив паркан навколо будівництва і пофарбував його у жовто-блакитні кольори. Про це повідомляє громадська активістка Лідія Гончаренко.

Вона опублікувала відповідні фото, на яких видно, що паркан пофарбували у жовто-блакитний, а зверху встановили державні прапори.

«21 листопада, 16:30. Паркан стоїть (його «Національний корпус» зламав вдруге дві години тому), борд чіпляють. Схоже, мерія удає, що «все пропало», бо не здійснює жодного кроку до реальних заходів реагування», — пише Гончаренко.


У вівторок, 21 листопада, представники «Національного корпусу» вдруге знесли паркан навколо забудови на місці колишнього Сінного ринку.

15 листопада 2017 року міський голова Віталій Кличко заявив, що забудовника зобов’язали знести паркан на будмайданчику до 17 листопада.

Після цього забудовники отримали судове рішення від Окружного адмінсуду про заборону демонтувати паркан навколо колишнього Сінного ринку.

20 листопада народний депутат Дмитро Білоцерковець повідомив, що підприємтво «Київблагоустрій» підготувало апеляцію на рішення суду.

Фото: Лідія Гончаренко у Facebook