На вулиці Василя Касіяна у Голосіївському районі Києва відбулася масова бійка за участі футбольних уболівальників. Унаслідок цього поліція затримала близько 30 людей. Усього у сутичках взяла участь понад сотня людей. Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Відео спільноти Troublemakers & Ultras Action

За словами правоохоронців, близько 20:00 до чергової частини поліції надійшло повідомлення про масову бійку на вулиці Касіяна.

На виклик відправили патрульні наряди, працівників спецпідрозділу та співробітників Голосіівського управління поліції.

Після прибуття правоохоронців на місце інциденту учасники бійки почали розбігатися. Затриманих доставили до управління для надання пояснень.

При цьому інформація про потерпілих наразі з'ясовується.

Спільнота Troublemakers & Ultras Action у Facebook стверджує, що у бійці взяли участь представники фанатських угруповань «Родичі» та «Сегедка» – радикальні частини ультрас футбольних клубів «Динамо» та «Ворскла» (Полтава) відповідно.

Підтверджує інформацію очевидець подій Олександр Жигінас, який повідомляє у Facebook, що сутички відбулися між ультрас «Динамо» та «Ворскли». Окрім того, за його словами, люди у білих футболках розбили скляні двері до одного з фітнес-центрів у районі станції метро «Теремки».

 5 листопада 2017 року у Києві на НСК «Олімпійський» відбувся матч 15-го туру чемпіонату України з футболу між «Динамо» і «Ворсклою». Зустріч закінчилася з рахунком 2:1 на користь киян. Таким чином команда Олександра Хацкевича перервала п'ятиматчеву серію без перемог у чемпіонаті України.

 У лютому 2014 року представники найбільших українських ультрас-груп оголосили про безстрокове перемир'я у зв'язку із ситуацією у суспільстві». Зокрема, про це оголосили і представники фанатських угруповань «Динамо» та «Ворскли».