Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає про погіршення погоди. У вівторок, 31 жовтня, в Україні прогнозують пориви вітру 15-20 м/с. Вночі в східній частині країни вітер може посилитись до 24 м/с.

У Києві обіцяють мокрий сніг із дощем. У столиці буде хмарно, вітер північно-західний – 9-14 м/с, пориви вітру – 15-20 м/с. Температура вдень +3-5 C°.

Мапа Укргідрометцентру на 31 жовтня 2017

Через пориви вітру станом на 7 годину 31 жовтня спрацювали системи захисту ліній електропередач: сталося знеструмлення 94 населених пунктів у 7 областях.

У Київській області без струму залишилися – 27 населених пунктів, у Житомирській – 19, Сумській – 17, Хмельницькій – 13, Івано-Франківській – 8, Чернівецькій – 7, Дніпропетровській – 3.

У київському департаменті з надзвичайних ситуацій попереджали про погіршення погоди та радять щільно закрити усі вікна, прибрати з балконів речі, які можуть випасти. Машини краще не паркувати під деревами. Якщо ви опинилися на вулиці: триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев; перечекайте негоду в укритті.

При падінні дерев чи гілок, або при травмуванні людей міська влада просить повідомити екстрені служби – 101 та 103.