Правоохоронці розібрали барикади у будівлі Святошинського суду та почали затримувати тих, хто забарикадувався у приміщенні. Про це повідомляє «Громадське».

Поліція витіснила прихильників комбата «Добровольчого руху ОУН» Миколи Коханівського із залу засідань Святошинського районного суду Києва, а також затримала самого Миколу Коханівського та кількох його прихильників.

Наразі будівля суду оточена кордоном правоохоронців.

 21 жовтня у Києві поблизу станції метро «Академмістечко» поліція затримала командира добровольчого батальйону ОУН Миколу Коханівського за підозрою у стрілянині із пневматичної зброї. За даними поліції, унаслідок стрілянини, один чоловік дістав поранення у спину та ногу, йому надали допомогу на місці.

23 жовтня у цьому суді Коханівському намагалися обрати запобіжний захід, однак засідання перенесли на 09:30 24 жовтня через блокування зали суду прихильниками Коханівського. Вони намагались не допустити правоохоронців, які зобов'язані відвести Коханівського до ізолятора тимчасового тримання.

У ніч за 23 на 24 жовтня у залі суду правоохоронці застосували газ проти активістів. Після цього блокувальники покинули будівлю через вікна, які вони вибили. Пізніше вони повернулись до суду і почали руйнувати меблі.

Фото обкладинки: Богдан Кутєпов