У Києві близько 17:20 стартував «Марш слави героїв», на який зібрались представники правих організацій. Учасники акції вишикувались в колони.

19:02 Колони маршу дійшли до кінцевої точки маршруту — Контрактової площі, де має відбутись концерт.

18:10 Учасники крокують Хрещатиком. Запалили смолоскипи. Деякі учасники використовують піротехніку. Наразі правопорушень не зафіксовано.

17:45 Колони почали рух. Попереду колони — загони кінної поліції

Учасники маршу слави Української повстанської армії (УПА) зібрались у парку Шевченка о 16:00. Після виголошення промов лідерів правих організацій та ветеранів УПА колона рушить за раніше узгодженим з КМДА маршрутом.

Близько 5000 правоохоронців, за інформацією МВС, слідкують за правопорядком, це спіробітники Національної поліціі та військовослужбовці Національної гвардії.

Маршрут маршу:  старт у парку Шевченка — бульвар Тараса Шевченка — вулиця Хрещатик — Майдан Незалежності — вулиця Сагайдачного — Контрактова площа.

14 жовтня відзначають День захисника України. На цей день також припадає свято Покрови, День козацтва і річниця створення УПА. «Правий сектор», ВО «Свобода» та «Національний корпус» ініціювали спільний марш вулицями столиці.

Фото: Софія Пилипюк