Під час сутичок навколо недобудованої автозаправної станції на вулиці Ревуцького у Києві постраждали щонайменше 14 людей, серед них 3 журналісти.

Про це повідомляє координатор загонів швидкого реагування «Червоного Хреста» Логгінов Тарас, передає «Громадське».

«Є приблизно п'ять протестувальників, троє журналістів і близько п'яти поліцейських. І побитий один депутат. В одного з постраждалих дуже важке поранення ноги, іншим надали допомогу на місці», – повідомив представник «Червоного хреста».

Майор поліції Віктор Луценко повідомив, що причиною сутичок на акції протесту стала провокація: «Тут відбувався мітинг громадян проти забудови. Потім кілька десятків громадян у масках вчинили провокацію і зникли».

 4 жовтня громадські активісти та місцеві мешканці вийшли на акцію протесту проти будівництва АЗС «ОККО» у Дарницьокому районі. Кілька десятків молодих людей у масках зламали паркан навколо недобудованої автозаправної станції. Під час акції відбулися сутички, було зруйновано частину АЗС.

 У Дарницькому районі будують автозаправну станцію «ОККО». Активісти неодноразово виходили на акції протесту проти будівництва та перекривали рух транспорту.