На вулиці Грушевського на місці знищених графіті часів Майдану з’явилися зображення з політиком Вадимом Рабіновичем. Про це у Facebook повідомив блогер Сергій Наумович.

«Знову дешева провокація. Я, звичайно, розумію, що політтехнологи Вадима Рабиновича дуже талановиті і креативні люди. Я, звичайно, розумію, що політика - це «мистецтво можливого»... Може хтось пояснити дядькові, що він надто загрався у політику і зайшов дуже далеко?», — пише він.

Сам Рабінович написав, що це не реклама партії, а «чиясь підла провокація».


Як повідомлялося раніше, з фасаду магазину меблів «Емпоріум» на вулиці Грушевського, 4 зникли графіті з портретами Тараса Шевченка, Івана Франка та Лесі Українки, які створили у лютому 2014 року за часів Майдану. Після цього вхід до магазину «Емпоріум» розгромили.

Згодом Український інститут національної пам'яті заявив, що готує звернення в поліцію та до Генеральної прокуратури через знищення «Ікон Революції» за фактом вандалізму. Генеральний прокурор України Юрій Луценко 3 вересня написав у Facebook, що прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом нищення графіті.