23-24 вересня фестиваль Ulichnaya Eda пройде під темою «Ферма».

Цього разу Local Food Market, де можна придбати м'ясну і рибну продукцію, домашні соуси та напої, натуральні солодощі, продукти від маленьких сироварень та молочних господарств, буде масшабнішим. Також виробники представлять на фестивалі нові категорії фермерських продуктів.

Крім частувань фермери готують лекції, де поділяться своїм досвідом відкриття невеликих крафтового виробництв, і дегустації своєї продукції.

Вперше в рамках Ulichnaya Eda відкриється алея українських ремісників. Майстри готують выроби в таких категоріях: рукоділля, реміснича творчість, декоративне мистецтво, посуд з різних матеріалів, косметика ручної роботи, одяг і аксесуари.

Також на фестивалі буде стенд мандрівників Hakuna Matata.

Фестиваль повернуться мандрівники – компанія Hakuna Matata. Вони об'їхали більше сотні країн та зібрали тисячі рецептів. На їхньому стенді можна буде спробувати страви, послухати історії і подивитися фільми про подорожі.

До традиційної дитячої зоні додасться контактний зоопарк. Також діти зможуть погратися в лабіринті з сіна, сфотографуватися на тракторі, взяти участь в майстер-класах з виготовлення вінків та ляльок-мотанок, у перестрілках кетчупом і гірчицею та інших гастрономічних і спортивних активностях.