В рамках експерименту на деяких вулицях зі смугами для громадського транспорту офіційно дозволили проїзд велосипедів. Про це повідомляється на сторінці CriticalMass Kyiv, які посилаються на повідомлення Ксенії Семенової, радниці голови КМДА з питань велоінфраструктури Києва.

Велосипедисти зможуть рухатись на виділених смугах громадського транспорту по бульвару Дружби Народів, проспекту Валерія Лобановського, Чоколівському бульвару, вулиці Вадима Гетьмана, вулиці Олександра Довженка, вулиці Олени Теліги, проспекту Степана Бандери, Московському мосту, проспекту Генерала Ватутіна, бульвару Перова, проспекту Визволителів, вулиці Будівельників та проспекті Миру.

Ксенія Семенова раніше писала про те, що схеми з організації експериментальних ділянок суміщеного руху потребують повторного погодження з Нацполіцією. Після цього «Київавтодор» має нанести відповідну розмітку і встановити додаткові знаки.

На деяких вулицях з'явилися дорожні знаки, які дозволяють проїзд велосипедистів по виділених смугах

 У квітні міська влада повідомила, що в Києві хочуть облаштувати велосипедні доріжки на вулицях, де є виділені смуги для громадського транспорту.