В п’ятницю, 7 липня, з 18:00 до 23:00 у центрі Києва буде частково обмежений рух транспорту. Про це повідомляється на сайті КМДА.

Рух обмежать через проведення маршу до дня народження Мирослава Мисли.

Марш проводитимуть за маршрутом: Арсенальна площа – вулиця Грушевського – Кріпосний провулок – вулиця Інституцька – вулиця Хрещатик (від Майдану Незалежності до Європейської площі) – Володимирський узвіз – вулиця Сагайдачного – до Контрактової площі.

Під час проведення акції працівниками Патрульної поліції може здійснюватися призупинення транспорту. Окрім того, можливі тимчасові зміни в роботі автобусів № 24, № 62, № 114.


Мирослав Мисла — один з очільників харківського осередку ВГО «Сокіл», доброволець, боєць Окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ», офіцер, командир взводу 93 ОМБр ЗСУ.

Пішов добровольцем в АТО у складі батальйону МВС особливого призначення «Січ». Мирослав обороняв Піски під Донецьком. З весни 2015 року служив у Збройних силах України, в «Карпатській Січі», 93-ій ОМБр. Загинув у бою 2 жовтня 2016 року.

Посмертно нагороджений «Орденом Богдана Хмельницького» III ступеня «за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов'язків».