У Львові під час FestRepublic Weekend відбудеться перший фестиваль графіті в контейнерах в Україні. Про це повідомляють організатори заходу.

Фестиваль графіті в контейнерах розпочався з того, що FestRepublic Weekend зібрав кількох художників, щоб розписати локацію у стилі креативних кварталів Європи.

«Ми надихнулись тим, що жоден креативний простір європейських провідних міст не обходиться без вуличних малюнків і можна спробувати втілити це тут, розпочавши нову традицію на новому фестивальному просторі. Для участі закликали художників зі всієї України і дали їм свободу дій», – розповідають організатори.

Прийматимуть участь близько 25 художників з різніх міст України.

ОГОЛОШЕНІ ХУДОЖНИКИ: Saint / Weak / White / Pedro / Kelov / Olie / Amok / Zefir / Tonek / Wkar / Exid / Nais / Stone / Diner / Arm /Dilk / Feros / Tabu Tabu / And / Віска / Feno / Keno

Контейнери, аби встигнути до початку FestRepublic Weekend, почнуть розмальовувати вже з 9 липня. В одному з контейнерів буде розміщена сцена.

 Безкоштовний трансфер на FESTrepublic Weekend– автобус від Порохової вежі.


КОЛИ: 14-16 липня 
ДЕ: FESTrepublic, вул. Старознесенська 24-26


 14-15 липня у Львові відбудеться FESTrepublic Weekend. Організатори ставлять за мету створити «вільний район», взявши за основу досвід таких міст як Дублін, Берлін, Краків, Вільнюс.

Фото надані прес-службою FESTrepublic