У неділю, 18 травня, по завершенню Маршу рівності одну зі станцій метрополітену закриють. З міркувань безпеки потрапити на неї зможуть лише учасники ходи, повідомляють організатори «КиївПрайд-2017».

Назву станції назвуть пізніше з міркувань безпеки.

У неділю з 9:00 до 10:00 учасники Маршу рівності збиратимуться на Володимирській на площі перед Будинком учителя. Марш почнеться о 10:00, після цього потрапити на територію проведення ходи буде неможливо.

Учасники маршу проходитимуть крізь металодетектори, поліція проводитиме вибіркові перевірки сумок та документів. «Радимо одягатися неяскраво та не діставати плакати/банери/символіку перед входом на територію проведення заходу», – попереджають учасників організатори «КиївПрайд-2017».

На станціях метро Університет, Золоті ворота, Театральна та Олімпійська та на підходах до пропускних пунктів маршу посилять заходи громадської безпеки. Марш рівності охоронятимуть від 5 тисяч правоохоронців та 50 волонтерів безпеки.

«Кожна і кожен, хто планують взяти участь у марші, повинні розуміти ризики, які з цим пов’язані», – попереджають учасників маршу організатори.