Сергій Ребров пішов з поста головного тренера футбольного клубу «Динамо» (Київ).

Про це він заявив після завершення заключного матчу Чемпіонату України з футболу проти ФК «Чорноморець» (Одеса), повідомляє офіційний сайт клубу.

UEFA Europa League 2014-15 1/8 Final NSK Olimpiyskyi, Kyiv, 19/03/2015 / Aleksandr Osipov

«Ми потиснули один одному руки (йдеться про Ігоря Суркіса, президента ФК «Динамо» (Київ) – ред.) і вирішили далі не продовжувати нашу співпрацю. Тільки що я подякував команді в роздягальні. Звичайно, я вдячний президентові, який дав мені цей шанс працювати у великому клубі. Я вдячний всім уболівальникам, які підтримували в будь-яку хвилину і мене, і команду. Як під час перемог, так і під час поразок вони приходили на стадіон – я їм за це вдячний. І вдячний всій команді, яка працювала зі мною. Я побажав усім удачі. Наступний сезон буде ще важчим, і хлопцям самим потрібно до нього готуватися. Тепер уже як уболівальник я буду, як і всі, підтримувати цю команду», – сказав Ребров на післяматчевій прес-конференції.

 Сергій Ребров очолив ФК «Динамо» у 2014 році. З того часу клуб двічі здобував чемпіонський кубок. Команда вийшла до серії плей-офф «Ліги Чемпіонів» (вперше за останні 17 років).