У зв'язку з аварією через прорив теплотраси в Оболонському районі змінено рух тролейбусів № 24 та № 34. Про це повідомляє КМДА.

На проспекті Героїв Сталінграда провалився асфальт через те, що під ним прорвало тепломережу. На місці події працюють комунальні служби У зв'язку з аварією змінено рух тролейбусів № 24 та № 34.

«Роботу тролейбусів маршруту № 24 організовано так: просп. Свободи – вул. Маршала Тимошенка (за власною схемою руху) – вул. Зої Гайдай – вул. Героїв Дніпра – вул. Героїв Сталінграду – вул. Північна і в зворотному напрямку. Тролейбуси маршруту № 34 курсують ст.м. «Петрівка» до ст. м. «Мінська», — йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/KyivOperativ

Аварія сталась через понаднормову експлуатацію. Тепломагістраль проклали ще в 1977 році. 70% тепломереж Києва вже вичерпали свій 25-річний ресурс експлуатації.

На час проведення робіт від гарячого водопостачання відключено 203 будівлі (69 житлових будинків, 1 лікувальний заклад, 3 школи, 4 дитячих садки, 126 відомчих споруд). Постачання гарячої води обіцяють відновити до кінця доби, благоустрій – вранці 20 травня.