2-3 червня на арт-заводі «Платформа» відбудеться вечірка «Белые ночи». Перші музичні літні ночі об'єднають 5 танцполів, більше 100 артистів з різних музичних напрямків — від Disco до Drum & Bass та світлове шоу.

Фото: прес-служба «Белые ночи»

На Main Stage можна буде почути фронтвумен групи Kosheen Sian Evans, Rico Tubbs з Bomfunk MC's, Rozhden, Yuko, Cape Cod, Estradarada, VOLGA:FUNK. Візуальним оформленням головної сцени будуть завідувати Magic Innovations — українські мапери та переможці Berlin Festival of Lights.

На Green Stage виступлять джазовики Капустин & Радзецкий, DUO та New Brain Trio. Latexfauna занурить в атмосферу тропіків, а кияни Miles Babies з'єднають в своєму виступі рок, фанк, хіп-хоп і джаз. Також там можна буде послухати миколаївський гурт WWWAAAVVVEEE, еклектичну Kira Mazur, Red Berlin і [O].

Фото: прес-служба «Белые ночи»

Інші три сцени максимально повно розкриють тему українських діджеїв. Light Stage буде наповнена фанковими ритмами від Shido, Franka, R3and, Pest, Frolov, Shtenge, Savethetuna, Mavr, Sasha Tumko, Boris Marchenko.

На Inside Stage представлять програму Time2Bass одні з кращих Drum'n'bass діджеїв - DJ Tapolsky в компанії з Vovking, D-White, Redco, Lime Kid, X-Gun, Dublinjah. А в суботу ця сцена збере любителів хіп-хопу на виступах Lady Shelly, Cheros, DJ Probass і DJ Mukvik.

Фото: прес-служба «Белые ночи»

На Backyard Stage в п'ятницю виступить майстер deep house з Мексики Betoko. Компанію мексиканцю складуть талановиті українські діджеї: Stas Twee, Manficha, Dastish Fantastish і Dima DG. У суботу хейдлайнером цієї сцени стане Sharam Jey —представник клубної сцени Німеччини. Також тут можна буде потанцювати під Igor Samosud, DVJ Burzhuy, DJ Kon'і Intelligent Sound System.

Фото: прес-служба «Белые ночи»

коли: 2-3 червня з 20:00
де: Арт-завод «Платформа»
скільки: y 1 день – 399 грн; на 2 дні – 699 грн
FACEBOOK