У Печерському районі Києва цього місяця в рамках пілотного проекту тестуватимуть адресні покажчики нового зразка. Їх розроблено разом з групою дизайнерів-волонтерів «Агенти Змін».

10 квітня мер Києва Віталій Кличко оглянув нові покажчики адрес, розміщені в одному з кварталів Печерського району, повідомляє КМДА. Він заявив, що за тиждень нові таблички встановлять на будинках кварталу в Печерському районі. Протягом місяця очікують отримати зворотню реакцію від мешканців кварталу, наскільки нові таблички зручні.

Макет покажчика: сайт «Агентів Змін»

Для тестування обрано трикутник між станцією метро «Арсенальна», кінотеатром «Зоряний» та готелем «Салют». Всього у тестуванні братимуть участь близько 200 покажчиків, повідомляє Хмарочос.

За словами керівника проекту від «Агентів Змін» Максима Головка, було обрано саме цю ділянку, тому що більшість вулиць тут нещодавно перейменовали, тому все одно треба міняти покажчики на нові. Також тут є різні типи забудови, на яких можна тестувати покажчики: дореволюційні будинки, панельні, житлові та нежитлові будівлі.

Детальніше з проектом нових адресних покажчиків можна ознайомитися на сайті «Агентів Змін».